CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Vége van Sziszi. Mindent tudunk rólad.” - Hekkerek üzentek Németh Szilárdnak

2017. május 29. 09:58 - csú

vege_van_sziszi_mindent_tudunk_rolad_nemeth_szilard_-2017-05-28_sportcsarnok.jpgAz Anonymus hackercsoport megbénította a Csepel Sport Club Alapítvány honlapját. „Aki teleszüli a világot azé a világ”, áll a szervezet honlapján utalva Németh Szilárd pár nappal ezelőtti szavaira.

A bejegyzéshez, amit vasárnap  tettek közzé, csatolták az Anonymus szokásos jelmondatait (We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.), illetve egy fotót Németh Szilárdról is, amire a 

„Vége van Sziszi. Mindent tudunk rólad” szöveg került.

Az ügy előzménye, hogy

- miként  beszámoltunk róla - kétmilliárd forintos költségvetési támogatást kap a Németh Szilárd által alapított és a rezsibiztos lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózóakadémia Alapítvány, hogy felépítse a Kozma István magyar birkózóakadémia multifunkcionális sportcsarnokát Csepelen.

Forrás: 24.2u, mno.hu, atv.hu

A fenti témáról újabb információk ITT OLVASHATÓK

sziszi_meghekkelve.pngA meghekkelt honlap, amiről ma délelőtt 10 órára az Anonymus csoport bejegyzését már eltüntették

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612547465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.29. 17:48:45

Vmi konkrétum? Mert ez igy nagyon gyenge info.....:( Pedig megérdemelné a vágóhidat!!!
süti beállítások módosítása