CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula a csepeli vircsaft újabb fejezetéről és a kétszeres kurátorról

2017. június 07. 04:32 - csú

horvath_gyuszi-5_11.PNGSok minden rosszat elmondtam már a mostani csepeli fideszes vircsaftról, amiért Ábel Attila alpolgármester nagyon haragszik is rám.

Egyet még nem mondtam, mert nem találtam rá bizonyítékot, Azt nem mondtam, hogy lopnak! Borbély Lénárd polgármester tőlem a legutóbbi kt-ülésen a szót megvonta, így nem tudtam kifejteni, hogy az az egyszemélyes magánalapítvány, amibe az állami kétmilliárdot és a csepeli közel negyven milliós vagyont Németh Szilárd nevére bejegyeztették az közönséges lopás!

Ez az oka, hogy nem a városközponti Csepel SC Sportcsarnok tradicionális épületét újítják meg, hanem Németh Szilárd óhajára  egy multifunkcionális épületet emelnek a Hollandi úti ifjúsági táborban. A létesítménybe, az egyszemélyes kurátor, (Németh Szilárd) engedélyezheti majd a belépést azoknak, akiket szimpatikusnak talál.

Nem új ez az egyszemélyes kurátorság. Már majd két éve Vida István, a Városkép KFT (hasonlóan flexibilis) vezetője szétzavarta volna a Munkásotthon régi kuratóriumát, és helyébe egyszemélyi új kurátort nevezett ki. Sose fogják kitalálni, hogy kit:

Németh Szilárdot!

Úgy látszik, ő a csepeli Fidesz leflexibilisebb egyszemélyi kurátora! Akkor is a bíróság állta útját az érték ellopásának és most is a joghoz kell fordulni, hogy a csepeliek jussát ezek a pénzéhes szerviesek át ne játsszák az általuk úgy félt ügyeletes kurátornak.

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5412568803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása