CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

El akartak rabolni egy gyereket Csepelen

2017. június 08. 10:08 - csú

rendorseg-123_6.pngBors számolt be egy csepeli esetről: egy anya a Facebookra írta ki, mi történt vele és hároméves kisgyerekével.

"Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a

babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit”

– írta a nő. A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette, írja a Bors.

A lap megkereste az ügyben a BRFK-t, a rendőrök megerősítették, hogy folyik az ügyben nyomozás. (Bors és Index)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212576407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása