CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepel Művek több volt mint munkahely: életeket, sorsokat formált

2017. június 10. 05:55 - csú

1-_cimkep.jpgA Csőgyár és a CSESZÜ egykori munkatársai

Bartos Károly olvasónk fotói minden szónál többet mondanak el egy csepeli kezdeményezésről. A volt Csepel Művek egykori dolgozóinak szerveztek találkozót június 8-án a kerületi önkormányzat Hollandi úton lévő Sport, Szabadidő és Rendezvény Központjában, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, az ifjúsági táborban. Zombori Béla javaslatának a megvalósítását az önkormányzat segítette.

A rendezvényen a legendás gyáróriás vállalataitól, intézményeitől több százan vettek részt.

Őket Borbély Lénárd, Csepel polgármestere köszöntötte. Fellépett többek között Éles István, a Night Express Trió és Solymos Tóni.

Az asztaloknál, ahol

8.jpgrégi kollégák, barátok üdvözölték egymást, előkerültek a megsárgult fényképek, az emlékek és a történetek sora. Ezekből újra és újra érzékelhető lett a tény: a Csepel Művek több volt mint munkahely, életeket, sorsokat formált. Az asztalok közelében a CSM néhány rangos, márkás terméke és több plakát idézte fel a tröszt legjobb korszakait, az emlékezők korabeli munkáját, életét. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre, júniusban újabb találkozót rendeznek a volt Csepel Művek dolgozóinak.7.jpg

6.jpg

5_1.jpg

3_1.jpg

2_2.jpg

4.jpg

Bartos Károly további képei a találkozóról kattintás után ITT LÁTHATÓK

Az önkormányzat fotósának képriportja ITT LÁTHATÓ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1712582765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása