CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kilátszik a csepeli lóláb

2017. június 16. 05:43 - csú

horvath_gyuszi_sztarfoto_atv-bol-255.pngHorváth Gyula írja: Nem rég volt az első tárgyalása a Bayer Zsolt által velem szemben indított magánvádnak. Kb. 10 perc alatt vége is lett! Mégis volt érdekesség!

Na, nem az, hogy az ügyben nem tartotta illetékesnek magát a budai bíróság és Csepelre helyezte az ügyet, hanem az, hogy Bayer védőjeként az az ügyvéd jelent meg, aki a Borbély, Ábel /temetési/ perben is a csepeli önkormányzati vezetők védője volt; ellenem. (Az ügyvéd megtalálható a korábban a Csepeli Városgazda által csepeli közpénzből fizetett jogászok listáján, és ő az, aki akkor lett igazán ismert, amikor a romagyilkosság első számú gyanúsítottjának ügyvédjeként lépett a nyilvánosság elé)

Ezzel nyilvánvalóvá válhat, hogy

Bayer Zsolt (hiába lenne számomra hízelgő) nem az én "frenetikus" blogjaim szorgalmas olvasójaként, sokkal inkább a csepeli fideszesek készséges segítőjeként jelent meg abban a törekvésben, hogy a fideszesek (barátaikon keresztül) folyamatos büntetésekkel eltántorítsanak a közéleti tevékenységtől.

Bizonyára ingyen teszik, ami szintén lehet érdesség! De az, hogy engem ezzel eltántorítsanak a csepeli közélettől, nem lesz valóság!

Forrás: Horváth Gyula facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812591733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása