CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit érez az az édesanya, aki nem tud gyermekének ételt adni, ruhát venni?

2017. június 23. 03:45 - csú

ehezo_gyerek_1.PNGCsak családi éhezés van. Az országban több százezer család nyomorog, a gyermekeik nélkülöznek, nemcsak ételhez nem jutnak, hanem az emberhez méltó körülményeket is nélkülözik. A probléma megoldása? Ne az állam etesse a gyermeket az iskolában, óvodában, hanem teremtse meg a feltételt, hogy a szülő emberi körülmények közt nevelhesse fel gyermekét. A gyermekétkeztetési politika erkölcsi kérdéseket is felvet.

Ha a családban van

egy 7 és egy 15 éves gyermek, az iskolai szünetben ki ad ebédet a 15 évesnek? Ki kíséri el a 7 évest ebédelni? A szülő nézi, hogy ebédel a gyereke, de neki nincs mit ennie? A 7 éves megkérdezi a testvérét és szüleit ti mit ebédeltetek? Gondoljanak bele, mit érez az az édesanya, aki nem tud gyermekének ételt adni, ruhát venni, a szobát befűteni? Gondolják végig, mit kellene tenni, amíg egyetlen család is éhezik Magyarországon!

Szalai György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5012595103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása