CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli HÉV: Csak a matricák változnak, de azok aztán gyorsan

2017. június 26. 05:34 - csú

hev-forum_elozetes_hj_1.PNGA HÉV elnevezéséről is csak a civilek és az ellenzéki pártok kérdezték meg anno a csepelieket. Azóta nyakra-főre módosítják a HÉV nevét, szervezeti hovatartozását, de a csepeliek véleményére sem a fideszes önkormányzat, sem az Orbán-kormány, sem a MÁV, az új kijelölt gazda nem kíváncsi.

Sokan várják, várták, hogy a Budapestet övező HÉV-vonalaknál, köztük a csepelinél is, úgy a sínek, mint a szerelvények vonatkozásában végre valamilyen fejlődés jöjjön el! Hiszen jók a vonalak, de már kopottak és régiek a körülmények!

A fejlődés egyik követelményének számították az elmúlt években, hogy ezek a vonalak ne a BKV, BKK, hanem a MÁV állományába

tartozzanak a későbbiekben! Állítólag így több pályázati lehetőség van és hamarabb korszerűvé válhatnak a körülmények!

Az, hogy  ezmiként fog megvalósulni arra számtalan tanulmány jelent meg és számtalan ponton számtalan ígérgetés hangzott el! A meglepetés az egészben, hogy eddig ez a változás a HÉV-ek oldalán található matricáknál fedezhető csak fel! A matricák először BKV-ról BKK-vá lettek! Majd BKK-ról BHÉV-é cserélődtek! S végül most utoljára a BHÉV név sem tetszett az érintetteknek így hát a MÁV-HÉV következett!

Nos, ha csalódást éreznénk, hogy még mindig ugyanazok a szerelvények és ugyanolyan öregek és szocreálosak a körülmények ne keseredjünk el! Az újítás előszele eljött! Ha másban nem, hát a matricák tekintetében!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3912615577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása