CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb Orbán-őrület a láthatáron

2017. június 28. 03:07 - csú

orban_duhos-2_1.pngHírek jelentek meg  arról, hogy le akarjnak bontani több felüljárót, mert azok, - például a Baross téri vagy a Nyugat pályaudvarnál működő "csípik Orbán Viktor szemét", mint a "kommunizmus jelképei".

Egy tárgynak nincs világnézete. Egy felüljáró nem lehet kommunista, kapitalista, liberális, konzervatív, stb. Egy felüljáró lehet keskeny, széles, hosszú, magas...

Nem is értem, miért veszem ezt az agyrémet ilyen komolyan. Talán azért, mert a megvalósítására van  gyakorlati példa:

a Ferenciek terét átalakították át, pedig arra semmi szükség nem volt.

De volt rá pénz, meg Fidesz-közeli vállalkozók, akik ezen jól kerestek. Szóval az ilyen "elejtett gondolatokat" is komolyan kell venni. Jó volna, ha ebben a kérdésben is megszólalnának tekintélyes közlekedési szakértők. Talán sikerül megakadályozni egy újabb őrültség megvalósítását.

Torda Miklós,  villamosmérnök

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812620453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.06.28. 23:16:27

Nem úgy van az hogy csak úgy közlekedünk, gyorsan, kényelmesen a keresztezendő főutak felett! Az ország ura tudni akar mindenről! Egyszintes kereszteződéseket, a közlekedési lámpák vezérlőjét meg bekötni a Miniszterelnöki Hivatalba! Orbán még a minisztériumokban sem bízik meg, a Miniszterelnöki Hivatalban minden tárcának van egy hasonmása, tükörreferatúra, na onnan vezérelnek mindent kézileg! Nehogy már Simicska vagy Vona akkor menjen át Orbán feje felett a felüljárón, amikor ő éppen a főúton halad! Az emberek még azt hinnék, tojnak a Vezér fejére! Egyszintes kereszteződéseket mindenhol! Aztán majd Lázár János leállítja Budapest forgalmát, hogy a Vezér akadálytalanul haladhasson! Miért nem Orbánt állítja le? Mindannyiunkkal jót tenne!
süti beállítások módosítása