CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rendkívüli lesz! Elrejtett előterjesztés Csepel szégyenéről, botrányáról, a tüdőszűrőről és a tüdőgondozóról

2017. július 13. 13:40 - csú

tudogondozos_sorozat-2017-03-09-rol_2.pngNem tette a kirakatba Borbély Lénárd csepeli polgármester és főpropagandistája, Ábel Attila alpolgármester a következő hírt: a csepeli képviselő-testület július 14-én, pénteken vagyis holnap este hat órai kezdettel rendkívüli ülést tart. Most, amikor e sorokat írjuk, a meghívó szerint három előterjesztésről tárgyalnak a képviselők. Javaslatot fogadnak el az új csepeli rendőrkapitány, Szilágyi Sándor alezredes kinevezésére, továbbá kétszázezer forint támogatást adnak Kiss Tamás olimpiai bronzérmes csepeli kenusnak az augusztusi világbajnokságra történő felkészüléshez.

A két formainak tekinthető döntés közé suvasztotta be Borbély polgármester az utóbbi hetekben óriási botrányt kiváltó, a csepeli tüdőszűrőt érintő előterjesztést, amelyet a polgármesteren kívül dr. Juhász György főigazgató főorvos jegyez. Miként írják, az előterjesztést az aljegyzővel és egy ágazatvezetővel egyeztették. Slussz! Ennyi! A csepelieket nem méltatták arra, hogy elmondhassák véleményüket. Meg sem hallgatják őket. Még azt sem közlik, amit a törvény mond, hogy a képviselő-testület ülése nyilvános, azon – ha elmúlt 14 éves – bárki részt vehet. Kitől, mitől félnek a csepeli nagyurak?

Borbély, Ábel, dr. Juhász, valamint állandó tettestársaik csak az

országos televíziós és totális médiabotrány miatt hátráltak meg. A Vermes Miklós (Koltói Anna) utca és a Kiss János altábornagy utca sarkán lévő egészségügyi intézmény tragikus helyzete a csepeliek előtt már évek óta ismert. Számtalanszor szóvá tették – velünk együtt – a tarthatatlan állapotokat, de a közelgő választásokra és a belátható szavazatveszteségre volt szükség ahhoz, hogy végre összekapja magát a fideszes vezérkar, és lépjen.

A terveiket azonban most sem teszik a kirakatba. A holnapi rendkívüli képviselő-testületi ülésről ugyanis a hivatalos hírportál, a csepel.hu első – jól látható – oldalán nem szólnak egy szót sem, azt csak töbszörösen elrejtve, az önkormányzati hírek között találhatják meg azok az érdeklődők, akik valamelyest ismerik a fideszes szócső rendszerét. A többiek pedig majd UTÓLAG kapnak győzelmi jelentést.

Hazai krónikásként nézve a tüdőgondozó sorsa körüli botrányt, fejleményeket érthetetlen, hogy a kerületvezetők miért félnek ennyire a csepeliektől. Bizonyára jó okuk van rá. Borbély és Ábel csak tudja..

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3512661251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.07.13. 23:05:57

csepeliek.blog.hu/2017/06/20/nemeth_szilard_maganbosszujahoz_asszisztal_az_allam#comment-form
Tarjányi László 2017.06.20. 23:12:35
Ehhez nincs mit hozzátenni, csak annyit, verje meg az Isten Orbán Viktort, Balog Zoltánt, Hoppál Pétert és Németh Szilárdot! Az utóbbi a birkózócsarnokra szánt milliárdokból esetleg "megspórolt" pénzt költse gyógyszerre! Remélem Németh Szilárd ezek után meg sem próbálkozik képviselőjelöltként indulni a Csepel-Soroksár körzetben!

Ami az átkot illeti, használ! Így kerül sor most a Tüdőszűrő felújítására is, Borbély Lénárd nem kockáztatja hogy megfoganjon az átkom!
csepeliek.blog.hu/2016/11/30/botranyos_tragedia_a_del-pesti_korhazban_napokig_kallodo_holttest#comment-form
Tarjányi László 2016.11.30. 18:29:16
süti beállítások módosítása