CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel polgármestere szerint Csepelen nincs munkanélküli

2017. július 22. 05:52 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777_2.pngBorbély Lénárd, Csepel polgármestere bizonyára jó szokása szerint az idén is a csepeliek pénzén szórakozik, italozik Tusványoson.

Talán ennek tudható be, hogy a fideszes nagyot mondó fesztiválon, Borbély úr az Index híradása szerint azt találta mondani, hogy kerületünkben nincs munkanélküli!

Erről nekem Hofi Géza örökbecsű beszólása jut eszembe, még a nyolcvanas évekből: "Magyarországon analfabéta nincs! - Összeírva! " 

Ha Borbély úr  kijönne a

háromszoros beléptetőrendszerrel hermetikusan elzárt hivatalából, és kiszállna a sok, milliós közpénzen vásárolt kocsija valamelyikéből, az egyik gyári "munkásszálló" előtt, vagy a Vöröskeresztes hajléktalan szálláson, esetleg elmenne Hárosra, vagy a Kis Duna parti nyomornegyedekbe, és jobban körülnézne a kocsmákban (miközben félrelökdösi a sörért sorban állókat), akkor meglátná, hogy mekkora mértékeket is ölt Csepelen a munkanélküliség!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012679687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.07.22. 07:03:31

Mutassak? Minden keületben van, jajj de sötét. PintérPitta kettő.
süti beállítások módosítása