CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rátaláltunk Csepel pótolhatatlan Seuso-kincsének több szuper darabjára, de mi ingyen adjuk

2017. július 27. 11:24 - csú

erdei_kati_csepel_muvek_1990-es_sorozat-4.PNGCsodavárás Csepelen felülről a rendszerváltás hónapjaiban. A csoda elmaradt, a többit átéltük, átéljük mint egykori csodavárókból lett realisták (Erdei Katalin felvétele)

Erdei Katalin fotós 1990-ben fényképezte végig a Csepel Műveket,  s a képeken még megjelennek a szocializmus végórái. A Fortepan jóvoltából mi is megnézhetjük a méltán híres magyar fényképész műveit. Íme egy kis ízelítő:

erdei_kati_csepel_muvek_1990-es_sorozat-3.PNG

erdei_kati_csepel_muvek_1990-es_sorozat-1.PNG

erdei_kati_csepel_muvek_1990-es_sorozat-2.PNGHa felismertek valakit a képeken, vagy nektek is van a csepeli gyáróriáshoz köthető történetetek, a hozzászólások között írjátok meg őket!

A felbecsülhetetlen értékű képekért Erdei Katlin mellett köszönetet mondunk a Mai Manó Háznak, a Fortepánnak és a fotókat közlő Hogyan történt című blognak

.

A páratlan relikviák itt tekinthetők meg

Forrás: http://hogyantortent.com/csepel-muvek-1990/ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812693911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása