CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Min nevetnek a románok?

2017. augusztus 01. 03:33 - csú

penzcsap-147_2.pngNem csak a gyermekétkeztetéstől vont el egy Mészáros-szendvicsnyi, 90 milliós támogatást az élsport kedvéért a kormány. A milliárdcunami folyik, főként a méltán legnépszerűbb és -sikeresebb sportág, a labdázás irányában.

Ezernyolcszáz millió adófizetői forint megy például egy közepesen sikertelen szlovákiai fociakadémia létrehozására. Ezt az összeget „külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül” adták. A Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület fejlesztésére 200 milliót, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia működési költségeire pedig 80 millió forintot ad a Nagy Adakozó. Székelyudvarhelyen, Marosvásárhelyen és Kézdivásárhelyen a műfüves pálya építését 240 millióval támogatják.

Mészáros Lőrinc saját magától-nak adja-veszi a focistákat az egyébként is közpénzzel kitömött felcsúti és eszéki klubjai közbeiktatásával. És nem, ez nem a

tao pénzek nyilvános elsikkantása.

Nyilvánvalóan jut minderre, hiszen a miénk már minden világok legjobbika. Az egészségügy világszínvonalú, lassan orvos és ápoló nélkül is elműködik. Nincs a glóbuszon szerencsésebb ország a kőművesinas-képzés bevezetése terén sem, ami megalapozza a jövő digitális értelmiségét.

A költekezések határa a csillagos ég. Amit sajnos a jövő ifjúsága egyelőre nem láthat, hiszen az összeomlófélben lévő Planetárium a szükséges életveszély-elhárító intézkedéseire bőkezű 96 millió forintot adott a kormány. A felújítására semmit.

Nyolcezer-ötszáz millió forint jut a kisvasút meghosszabbítására, melyet, ha támadják, elvezetnek Brüsszelig is.

Ezzel szemben a tanuszodákat kegyként osztogatják ott, ahol jól teljesít a fideszes önkormányzat. Lőteret viszont boldog-boldogtalan kap, ha kell, ha nem, mert nemcsak a kapura, hanem a céltáblára és majd a migránsokra, renegátokra lőni is üdvös lehet.

Mindeközben a románok azon röhögnek, hogy Tusványoson a magyarok egymást verik.

Veress Jenő (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1212695431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása