CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi folyik itt Csepelen az óvodaudvarok felújításának hátterében?

2017. augusztus 17. 05:34 - csú

kerdojel_fekvos-777.pngÉletmentés! Nem árulunk zsákbamacskát. Szerintünk az életmentés a helyes válasz a címben feltett kérdésre. Mindjárt eláruljuk azt is, hogy miért jutottunk erre a következtetésre.

Elöljáróban csak annyit: azt gondoltuk, hogy a 21.kerületi városvezetőktől kapunk részletes feleletet a bölcsőde- és óvodaudvarokat érintő beruházásokkal kapcsolatban, hiszen szócsöveikben ők teszik fel a kérdést: Mi folyik itt Csepelen? Erre  a helyi közélet iránt érdeklődő sok ezer csepelivel együtt mi is kíváncsiak lettünk volna, de hiába' forgattuk az Ábel Attila fideszes alpolgármester által felügyelt papagájkommandó cenzúrázott kiadványait, ott  csak propagandát találtunk de  tájékoztatást azt nem. A kép azért összeáll, ha folyamatában figyeljük a csepeli eseményeket.

Láthatjuk, a

bölcsőde- és óvodaudvarok felújítását az önkormányzat két egyszemélyes gazdasági társaságára bízták. A volt CSEVAK Zrt.-ből 2010 után két társaságot hozott létre a fideszes városvezetés. A Csepeli Városgazda Zrt-t még a 2010-es választást követő évben, a Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Kft-t a 2014-es választás után. A kérdés csak az, miért  volt szükség mindkét társaság bevonására a 360 milliós felújítási feladat megvalósítása érdekében, különös tekintettel arra, hogy ilyen fejlesztések esetében a Csepeli Városgazda Zrt. rendelkezik tapasztalattal, míg a Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Kft leginkább városfejlesztéssel és gazdaságfejlesztéssel foglalkozik? Talán csak nem azért, mert ez utóbbinak nincs elegendő pénzügyi bevétele? A Szent Imre téri vezérkar így segíti a közpénzt emésztő kifizetőhely életben maradását, túlélését?

Kérdéseink után már csak egy kérésünk van a kerületvezetőkhöz: tényleg, legyenek olyan szívesek és árulják már el, mi folyik itt Csepelen?

A. - V. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7212716152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása