CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A szabad sajtóért tüntetnek ma délután négytől Budapest Belvárosában

2017. augusztus 20. 02:34 - csú

szabad_sajtoert_2017-08-20_egyutt.PNGA szabad sajtóért szervezett Függetlenség napja néven felvonulást az Együtt augusztus ma 16 órától. A tervek szerint az Erzsébet hídtól délután négytől induló tüntetésen a Párbeszéd kormányfő jelölt zuglói polgármestere, Karácsony Gergely, és az LMP-ből kivált egykori parlamenti képviselő, Vágó Gábor is beszédet mond. Felszólal még Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke, Lukácsi Katalin, volt KDNP-tag és Porcsin Zsolt, a Hajdú-bihari Napló és a Heves Megyei Hírlap egykori főszerkesztője is.

Angolra taníts, ne móresre

– mutatta meg Szigetvári Viktor a tüntetésre tervezett egyik molinót, jelezve, hogy a tüntetés nem csak az „Orbán strómanjai által felvásárolt” sajtó megmentéséért, hanem a kormány oktatáspolitikájának kritikájáról is szól, ahogyan a civil szervezetekről is, amelyeknek tagjai nem külföldi ügynökök, hanem „a magyar állam feladatát látják el”, amikor

a cigányságon vagy a menekülteken igyekeznek segíteni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912756518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása