CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A patkányt futni hagyták...

2017. augusztus 31. 03:09 - csú

retteges-2-777.pngNem a patkány után nyomoznak a Merényi Gusztáv Kórházban, hanem az ápoló után, akinek a fejére esett

Előkerült egy ombudsmani jelentés, ami szerint borzalmas, sokkoló, embertelen állapotok vannak a pszichiátrián, emiatt már 2 éve a kórház bezárását javasolta. Pedig patkányok akkor még nem is voltak.

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) tagadja, hogy patkányinvázió lenne a Merényi kórház pszichiátriáján. Kálmánné Juhász Ilona gazdasági igazgató közleményében azt állítja, hogy

ez az intézményt lejárató, hangulatkeltő álhír.
Egy kártevő bekerült az épületbe, megtalálták, és ezzel párhuzamosan, óvintézkedésként a kórház egész területén megelőző mentesítést végeztettek el.
Az eset miatt soron kívüli belső vizsgálatot is elrendeltek.
A betegellátás

továbbra is zavartalanul biztosított az intézményben.
Korábban a B1 blog is írt róla, hogy az álmennyezetből hamis patkányok esnek a világszínvonalú magyar egészségügyre. Az ESZSZK gazdasági igazgatója remekül alkalmazkodik a miniszteri elváráshoz, hogy minden negatív hírt egyszerűen le kell tagadni. Nem mentegetőzni, nem magyarázkodni, a kijavítását ígérni, hanem hamisnak, "hangulatkeltő álhírnek" nevezni.

Ha viszont tényként állítják, hogy nincs patkányinvázió, de mégis van belső vizsgálat, akkor az szükségszerűen azt jelenti, hogy nem az intézmény higiénés és munkakörülményeit vizsgálják, hanem azt, hogy

miképpen került ki az RTL Klubhoz ennek a híre.
Tulajdonképpen nem a patkány után nyomoznak, hanem az ápoló után, akinek a fejére esett.

A Merényi kórház pszichiátriájának állapotát jól jellemzi az a két évvel ezelőtti ombudsmani jelentés, ami kritikus állapotban lévőnek mutatja a kórházi körülményeket.

Az embertelen állapotok miatt az ombudsman a kórház bezárását kérte.

Forrás: B1 blog.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6412791872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása