CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felfuvalkodottak szórakoznak a csepeliekkel?

2017. szeptember 02. 05:43 - csú

pavilonok_a_szent_imre_terre.PNGElőzetesen erről sem kérték ki a csepeliek véleményét. Most viszont sajátos választékkal rukkolt ki a 21.kerületi vezérkar

A csepeli polgármester nem ismeri Moldovát, viszont nagyon érdeklődő. Azt tudakolja, hogy vajon mit szeretnének a csepeliek a Szent Imre téren kivágott fák helyett?

Természetesen a csepeliek fákat szeretnének.

Az az egy trafik, meg a BKV pavilon bőségesen elég lenne, ami volt. Nem szeretnénk mások mellett a polgármester által sugallt díszállat kereskedést sem, mert az is van a közelben! Nem szeretnénk a Borbély úrnak oly kedves söröző, borozó komplexumot sem, mert

anélkül is képesek élni. (Arról ne is beszéljünk, hogy a törvény is tiltja: de ez a fideszeseket nem érdekli)

A szépségápolási szalont is sokkal jobban tudná nélkülözni Csepel népe, mint azok a felfuvalkodottak, akik már nem látják a kerületben lakók valós érdekeit. A sok évtizedes fák kiirtásának terhét, és az itteniek megvetését magukon viselve, hagyjanak minket békébe'!.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5012789458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.09.03. 22:24:49

Tegnap írtam ugyanezen bejegyzés Facebook-os változatánál:

"László Tarjányi Én is szerettem volna, ha a Szent Imre tér szép parkos marad! Ki volt az az elmeháborodott, aki kitalálta ezt a újabb tércsúfítást? Van elég hely bazárnak a Szurkolói Aréna mellett vagy helyén! A Borbély Lénárdnak címzett zöldséges pavilonnal mindössze arra CÉLOZTAM, jobb lenne ha a polgármesterség helyett krumplit mérne! Ha már így alakul, fel kellene ajánlani a pavilonokat egy ciklusnyi időre a 2019-ben kibukó önkormányzati képviselőknek! Nem venném magamra, ha megélhetés híján éhezne a családjuk! Inkább mérjenek sört vagy krumplit, minthogy kormányozzák Csepelt! A pavilonok vázszerkezetűek, majd szétszedetjük, s a Szurkolói Aréna helyén felállíttatjuk nekik! Elképesztő hogy mire vetemednek! Teleszarják szobrokkal Csepelt! Ahogy írtam, ha Németh Szilárd örökkévalóságra vágyik, építessen piramist a saját telkén! Én már az 56-os forradalom 50-dik évfordulójára is javasoltam, sok az emlékmű a Szent Imre téren! Csináltassunk egy nagy fekete obeliszket, s felülre írassuk fel 56-ot! Alá meg majd elférnek az eljövendő forradalmak évszámai! Ugyanis a Szent Imre téren vannak a fontos intézmények, s mint tudjuk, a forradalmak mindig ilyen helyen kezdődnek!"

"László Tarjányi Érti ezt valaki - kérdezi Borbély Lénárd a Facebook-fiókján. Egy hozzászóló meg azt kérdi: "Terézia Éva Takácsné Kürti Én azt sem értettem, hogyan lett Csepel ennyire narancs sárga, azt meg pláne, hogy egy erdélyi születésű ember Csepel polgármestere". Én válaszom erre: "Németh Szilárd helytartója. 2014 óta vagy országgyűlési képviselő valaki, vagy polgármester! A Jobbik kiharcolta az álláshalmozás megszüntetését. Németh a képviselőséget választotta, ezzel közelebb lehetett a Fidesz hatalmi magjához, amibe sikerült is bekerülnie. Maga helyett, hűséges vazallusát, Borbély Lénárdot választtatta meg polgármesternek. A probléma ott van, hogy polgármesterséget választással lehet megszerezni, nem kinevezéssel! Tehát Borbély Lénárd nem Németh Szilárdnak tartozik HŰSÉGGEL, hanem a CSEPELI NÉPNEK! Dixi et salvavi animam meam! Tisztelt Polgármester úr, szíveskedjék ehhez tartani magát!""

Eddig rendszeresen írtam Borbély Lénárd Facebook-jára, ezeket is, ma telt be nála a pohár!

"László Tarjányi HÁLA ISTENNEK! A tegnapi hozzászólásaim végleg kihozták a sodrából Borbély Lénárdot! Úgy látszik magára vette, "Ki volt az az elmeháborodott, aki kitalálta ezt a újabb tércsúfítást?" MOST MÁR KI VAGYOK TILTVA A CSEPELINFÓRÓL (két éve), NÉMETH SZILÁRD, ÁBEL ATTILA és BORBÉLY LÉNÁRD Facebook fiókjáról! ÉLJEN A CENZÚRA! EZ AZT JELENTI, FÉLNEK A SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSTÓL! Borbély valaki mással tiltatott ki, mert nem feltételezem róla, hogy ő képes lenne annak a beállítására! Szegény Ábel Attila, kénytelen volt vasárnap ezzel foglalkozni!"

"László Tarjányi AZ OLVASÓK TISZTELT FIGYELMÉBE AJÁNLOM TEGNAPI, ITTENI HOZZÁSZÓLÁSOMAT! LEHET HOGY EZ AKASZTOTTA KI BORBÉLY LÉNÁRDOT! "Németh Szilárd helytartója. 2014 óta vagy országgyűlési képviselő valaki, vagy polgármester! A Jobbik kiharcolta az álláshalmozás megszüntetését. Németh a képviselőséget választotta, ezzel közelebb lehetett a Fidesz hatalmi magjához, amibe sikerült is bekerülnie. Maga helyett, hűséges vazallusát, Borbély Lénárdot választtatta meg polgármesternek. A probléma ott van, hogy polgármesterséget választással lehet megszerezni, nem kinevezéssel! Tehát Borbély Lénárd nem Németh Szilárdnak tartozik HŰSÉGGEL, hanem a CSEPELI NÉPNEK! Dixi et salvavi animam meam! Tisztelt Polgármester úr, szíveskedjék ehhez tartani magát!" Ezt és a Szent Imre téri pavilonokkal foglalkozót is Borbély Lénárd Facebook fiókjára írtam hozzászólásként. A kitiltással minden eddigi ottani hozzászólásom elérhetetlenné vált. Sebaj, én minden hozzászólásomat sok év óta mentem, így a cenzúrájuk hatástalan, amíg találok webhelyet, ahol közölhetem!"
süti beállítások módosítása