CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha egyszer kiderül Csepelen is...

2017. szeptember 10. 05:43 - csú

keruletvezetok_2014-tol.PNGA vagyonnyilatkozat így ahogy a fideszesek csinálják teljesen felesleges a vagyonnyilatkozat! Orbánnal az élen aztán, Rogánnal, Habonnyal, Lázárral, komolytalanná, sőt bohózattá vált. Mára oda értünk, hogy azt tartják hülyének, aki normálisan, és a helyzetnek megfelelően vezeti vagyonnyilatkozatát.

Csepelen sem különb a helyzet. A fideszes testületi tagok papíron olyan szegények, mint a templom egere, a valóságban meg Krőzusként szórják a pénzüket. Az egyik a kocsmákban legénykedik vele, (lökdösi félre a pulttól a szesztestvéreket) a másik meg luxusutazásokra megy! Régen volt egy gúnyos mondóka: „más a paraszt, más az úr, és ezt nem lehet a Népszabadságból kiolvasni"! Hát, visszajutottunk ugyanoda.

A mai parafrázis szerint: más a panelproli, és más a fideszes képviselő úr, és ezt nem lehet a vagyonnyilatkozatából

kiolvasni! Pedig az általuk hozott törvények szerint ki kéne! Csak, hát akkor kiderülne, hogy képmutatók! Az általuk hét éve felemlegetett korábbiak jutalma, és fizetése a maiak töredéke sem volt. A mostani félmilliós fideszes képviselői tiszteletdíjakból, a milliós tisztségviselői fizetésekből, valamint a busás egyéb jövedelmekből természetesen futja nekik a luxusra. Csinálhatnák legálisan is, mert törvényt, rendeletet hoztak arra, hogy ilyen rablásszerű jövedelmekhez jussanak, de félnek, hogy a nép észreveszi, hogy hülyére vették! A törvény jutalmazó részét magukra, a büntetőt meg a kisemberre, az ellenzékre, meg az elesettekre hozták. A fideszes Voldemort nagyurakra, sem az erkölcs, sem a BTK nem vonatkozik?

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812799522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.09.10. 22:10:03

Tisztelt Szerkesztő urak! Nincs információjuk, hogyan zajlott le a csepeli Fidesz közgyűlés szeptember 6-án?

Tarjányi László 2017.09.11. 21:36:50

Nincs egy bűnbánó ember a csepeli Fideszben, aki megtörné az omertát! Aki elsőnek kibeszél, "amnesztiát" kap tőlünk!

zoncolan 2017.09.16. 08:51:55

Tarjányi László:
Alakul a csepel.infó-ról kitiltottak klubja, ha érdekli...
Bár a színvonal már a béka segge alatt van, értelmes ember már oda se kattint. Csak az a gond, hogy ugyanazt ki is nyomtatják "Csepeli Hírmondó" néven. Folyik ki a csapból a lé a mutyi- és rezsikirály birodalmában.

Tarjányi László 2017.09.16. 22:54:51

@zoncolan: Tisztelt kommentelőtársam! Én már javasoltam az olvasóknak, tegyék át a székhelyüket ide a Csepel Újságba! Lehet Facebookon keresztül, de anélkül is hozzászólni. A szerkesztő urak ha kérjük őket, fognak szállítani megvitatásra érdemes témákat. Ábel Attiláék meg maradjanak magukban, elfojtják az ellenvéleményeket, a saját véleményüket meg ismerhetik a pártgyűlésről, meg Németh Szilárd szájából! Engem már hat néven kitiltottak. Annyira sötétek hogy jó darabig nem jöttek rá a legutolsó nevemre, pedig a saját nevemen írtam!

csepel.info/?p=61139#comment-314509 “10 éves a Csepel.info”
Kopasz Jány szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. szeptember 16., szombat - 22:49
Magatok tettétek tönkre a hírblogotokat a barom cenzúrátokkal! Menjetek már vissza mondjuk 2009-be, s nézzétek meg mennyivel jobban pörgött a Csepelinfó! Ma a sivár lelketeket tükrözi a blogotok!
süti beállítások módosítása