CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pont ő kellett? Botrányaitól hónapokon át volt hangos a bulvár média

2017. szeptember 13. 02:37 - csú

demcsak_zsuzsa.pngNem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam az ATV reklámkampányában, hogy Kálmán Olga és Mészáros Antónia után Rónai Egon partnerének azt a hölgyet találták meg, akinek botrányaitól hónapokon át volt hangos a bulvár média. Hol arról írtak, hogy a volt férje állítólag egy maffiózó, hol arról, hogy tettlegességig mentek a családi vitáik, máskor meg a műsorvezető jogosítványát vonták be két évre ittas vezetés miatt.

Ha a tévé tulajdonosai esetleg

jobban szétnéztek volna a "piacon", megtalálhatták volna Dundikát, akivel mostanában kevesebb a balhé, és felkészültségében sem sokkal marad el Demcsáktól. És ha netán Rónai Egonnak is megtelne a hócipője, és méltatlannak találná a jelenlegi párosítást, javaslom, beszéljenek Majkával, nem szegődne-e el az ATV egyik, korábban legrangosabb politikai műsorának vezetésére.

Zalán János,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr412822780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása