CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Azt akarják, hogy Ön féljen

2017. szeptember 28. 04:24 - csú

habony_orban_rogan_meszaros_gengszterek_-2017-09.PNGJön az újabb nemzeti konzultáció – megint Soros Györggyel és a migránsokkal riogatnak majd minket. Közben értelmetlenül elköltenek egymilliárdot a nekünk küldött levelekre és több milliárdot hirdetésekre. Nem lehetne értelmesebb dolgokra fordítani az ország pénzét?

Jövőre választások lesznek. A Fidesz azt szeretné, hogy amikor majd szavaznak az emberek, akkor ne a saját életkörülményeikre gondoljanak, ne a romló egészségügyre, az alacsony nyugdíjakra, a más országokban munkát kereső gyerekeikre és unokáikra. Azt szeretnék, ha e helyett Ön inkább félne. A migránsoktól, a terroristáktól és Soros Györgytől. De leginkább azt szeretnék, ha Ön azt hinné, hogy mindezektől a veszélyektől kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni Magyarországot. A Fidesz, Orbán és állandó tettestársai félrevezetik önt, magyarán: hazudnak!

Látott már migránst? Tudja, hogy több mint egy éve Törökország megállította a menekülők döntő többségét, és nem engedi tovább Európa felé? Hogy nem a kerítés véd meg minket, hanem

az Európai Unió és Törökország megállapodása?

Ahhoz, hogy Ön még jobban féljen, kell egy mumus is: ő Soros György, az Amerikában élő, magyar származású milliomos. Aki a Fidesz szerint éjjel-nappal azon töri a fejét, hogyan árthatna Európának, de főleg a magyaroknak. Pedig ennek épp az ellenkezője az igaz, Soros György már évtizedek óta a pénzének jelentős részét jótékony célokra adományozza. Például 1989-ben rengeteg pénzzel segítette a Fideszt és személyesen Orbán Viktort is, aki Soros pénzéből tanulhatott Angliában. Vajon emiatt haragszik rá ennyire a miniszterelnök?

habony_orbannal.PNGHabony Árpáddal, Orbán Viktorral és állandó tettestársaikkal ellentétben Soros Györgynek nincsen terve! Írt egy újságcikket 2015-ben, hogy szerinte hogyan kellene megoldani a menekültválságot. Komolyan gondolhatja valaki – aki nem hazudik –, hogy az Európai Unió valamennyi országa egyetlen ember újságcikke alapján alakítja a saját politikáját, hogy az ő cikkében leírtakat akarja mindenki megvalósítani? Ráadásul még az sem igaz, amit abban a cikkben leírtakról mondanak.

Gondolkodjunk, tájékozódjunk, és főleg ne hagyjuk becsapni magunkat!

Forrás: nyomtassteis.hu és Hívatlanul Mozgalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3612900028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása