CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sportos, keveset gondolkodó, de jól lövő alattvalókra van szükség

2017. október 03. 03:33 - csú

loveszet.PNGBalog emberminiszter bejelentette: arra az eredményre a legbüszkébb, hogy a magyar gyerekek ötször tornáznak egy héten, többet, mint bárki bárhol Európában.

A kormány és Balog úr természetesen nem foglalkozik a PISA-tesztek lesújtó eredményeivel, az egyre növekvő pedagógus-hiánnyal, a diákok és tanárok túlterheltségével, az iskolák leromlott állapotával, a tanári fizetések szégyentelenül alacsony voltával, a

központosított irányítás hátrányaival, az egyen-tankönyvek ostobaságaival, a leszállított tankötelezettségi korhatár tragikus következményeivel, az oktatásból kivont százmilliárdok okozta nemzeti hanyatlással.

Nekik sportos, keveset gondolkodó, de jól lövő alattvalókra van szükségük.

Fábri Ferenc (NSZ)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212904546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.10.03. 22:46:05

"Nekik sportos, keveset gondolkodó, de jól lövő alattvalókra van szükségük."

Szerintem ez nem jön be nekik, mert tudatos, jól lövő, büszke állampolgárok lesznek, akik nem tűrik a diktatúrát! Emlékezzetek 56-ra!
süti beállítások módosítása