CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért repülnek Csepelen a szemészorvosok, nővérek, műszerek?

2017. október 05. 05:52 - csú

szemeszet-2.PNGLátja? Nem látja? Na, látja!

Rendes képviselő-testületi ülés volt  csütörtökön Csepelen! Az előterjesztésekhez sürgősségi megtárgyalásra a polgármester beerőltette a szemészet kiebrudalásának javaslatát úgy, hogy az előterjesztést a képviselők nem ismerhették, és az illetékes bizottság nem tárgyalhatta.

A dolog lényege, hogy tovább folyik a csepeli egészségügy szétverése! Juhász dr. bizonyára vitatja megállapításomat, mert újabb politikai megnyílvánulásában "az országban a legjobb" jelzőt emlegette a szakorvosi működése kapcsán!

Az eddigi egyetlen jól működő, jó szakmai és gyakorlati kapcsolatokkal rendelkező, valamint az önkormányzatnak bevételt hozó szakrendelést, orvosaival és szakdolgozóival együtt dr, Juhász és Borbély ez év november 28 napjával elzavarja a csillagtelepi rendelőből.

Ezzel az vállalkozással repülnek az orvosokon,nővéreken kívül a műszerek, és a berendezések, és a szűrések is! A változással, a szemészetnél is bekövetkezhet az a gyakorlat, ami ott eddig nem volt, - de az SZTK-ban bevett gyakorlat - hogy a délután 2 órakor kezdődő rendelésre, délután 2-kor már nem fogadnak betegjelentkezést.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912914549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása