CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Béke téri gyertyagyújtással emlékeznek ma este hétkor a csepeli legendára, Tóth II. Józsefre

2017. október 10. 03:45 - csú

toth_ii_jozsef_gyertyak_2017-10-10.PNGHosszú, türelemmel viselt betegséget követően 88 esztendős korában elhunyt Tóth II József, a Csepel 12 -szeres válogatott labdarúgója.

A legendás Aranycsapat csatárát, aki pályafutása során a válogatott mellett kizárólag a Csepel színeiben futballozott, a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti, klubunk pedig megemlékezést szervez.

Egyesületünket az idős sportember fia értesítette a halálhírről, aki elmondta, hogy

édesapja már négy hónapja állt kórházi kezelés alatt és hétfőn délben hunyt el. A Csepel FC vezetősége, játékosai, munkatársai megrendülten fogadták a megmásíthatatlan hírt. 

A Csepel FC vezetősége egyeztetve a kiváló labdarúgó fiával, október 10-én kedden 19 órára közös gyertyagyújtással egybekötött megemlékezést tart a Csepel Stadion labdarúgó épületében, ahová egyesületi tagjainkon kívül várunk minden Csepel FC szurkolót, szimpatizánst, illetve azokat, akik szeretnének tisztelegni a legendás csepeli labdarúgó, Tóth II József emléke előtt.

Forrás: csepelfc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012945723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása