CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Látványos rablás

2017. október 15. 02:34 - csú

rablo-kicsi_1.jpgOrbán és kormánya igen változatos technikákkal rabolja ki az országot és a saját klientúrájának juttat mindent, ami érték és hasznot hoz.

A legnagyobb lenyúlások: a magánnyugdíj-pénztárak 3000 milliárdja, az MNB saját alapítványaira költött 260 milliárdja, a letelepedési kötvények 400 milliárdja.

Itt van a mára szinte elfeledett trafikügy, amellyel számos kisembertől vették el a megélhetését, vagy az állami földek átjátszása olyanok kezébe, akik soha nem foglalkoztak mezőgazdasággal, csak az EU földalapú támogatása kell nekik.

Ne feledkezzünk meg a rokkant-nyugdíjak felülvizsgálatáról, a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak felszámolásáról, az

egészségügyből, oktatásból, szociális szférából, az önkormányzati rendszerből, a kultúrából kivont pénzekről. Míg minden ágazat nyögi a pénztelenséget, a nemzet jövedelmének mind nagyobb részét látványberuházásokra, az államapparátus felhizlalására, a csókosok gazdagodására fordítják.

Az Orbán-rendszer az ország kifosztásáról szól, nem másról.

Fábri Ferenc (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912929543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása