CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dilettánsok: a nép hangja és haragja

2017. október 17. 02:55 - csú

bernd_storck_szovetsegi_kapitany.PNGAhogy öregszem, egyre kevésbé tolerálom az idétlenkedést.

A fociról beszélek: a jobb bajnokságok csapaiban játszó labdarúgók mintha elfelejtették volna a játékot, ha a  magyar válogatottba kerülnek. Véleményem szerint Bernd Storck kapitánynál (képünkön) nagyobb melléfogása régen volt  a magyar szakvezetésnek. Semmit sem tud fölmutatni eredménytelenségen és kudarcon kívül.

A csapatot

rosszul készítette fel a feladatra, szánalmas vergődésük meccsről meccsre csak a szintén dilettáns szakvezetésnek nem tűnik fel.

Ha megkövetelnék a tisztességes szakmai munkát, és számon kérnék azokat az egyesületi vezetőket, akik ezt elmulasztják, akkor lehetne előrelépés. Persze ehhez szükség volna felkészült szakemberekre az MLSZ-ben is, de ott fogalmuk sincs a labdarúgásról, mert ha volna, akkor Storck már rég nem lenne kapitány. De – mint mondani szokták – vakok között félszemű a király.

Salga István (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612976342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása