CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hazugságai! Folytatásos rémregény - 1. rész

2017. október 17. 05:59 - csú

bekepzelt_holyagkent-777_1.pngOlvasóink közül többen és többször jelezték, elegük van Németh Szilárdból, látni sem akarják, ne közöljünk róla képet, szöveget. Igyekeztünk olvasóink kedvében járni, de Csepel torpedója, hírnevének rombolója ezt nem hagyja. Újra és újra támad. Támadnak gondolatai, amelyek nem a sajátjai, de a szereposztás szerint ezt a látszatot kelti. Félrevezeti a média fogyasztóit. Csepelen a közpénzen gyártott sajtóból, internetes szócsövekből csak az ő hangja hallatszik. Ezért a következő hetekben - Herczeg Márknak, az Indexen közölt cikkét is felhasználva - Németh hazugságait leleplező tényeket ajánlunk olvasóink figyelmébe. Kapcsolják be a biztonsági öveket, kezdünk! 

A Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese a kormánypárt legnagyobb hivatalos hablatyolója Kósa Lajos  mellett. De kár lenne annyival elintézni, hogy mindig csak összevissza beszél. Németh Szilárd ugyanis pontosan tudja, mit csinál, a kormány főbb üzeneteit sulykolja tévékben, sajtótájékoztatókon és a

Facebook-oldalán is.

Rogán Antal, az Orbán-kormány propaganda miniszere hetente tart eligazításokat az aktuális kommunikációs irányokról, a médiában használandó kulcsszavakról, panelekről a kormánypárt beszélő fejeinek – köztük Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezetőnek, Németh Szilárd Fidesz-alelnöknek vagy a KDNP-s Hollik Istvánnak –, a kormánypárti média tartalomfelelőseinek és a fideszes elemzőknek is.

Németh Szilárd szerepe szerint növeli a zajt, közben pedig rendre hatalmasakat hazudik. Nem csak téved, nem véletlenül pontatlan, hanem állami pénzen tudatosan hazudik a választópolgároknak. Hogy érzékeltessük, mennyire lehet a szavára adni, összegyűjtöttük több kijelentését, ami úgy, ahogy volt, hazugság.

1. „Szoci kacsa vagy provokáció”, hogy parkolót szeretnének csinálni a Budapest Park területén

A Fidesz alelnöke és jó barátja Bácskai János fideszes ferencvárosi polgármester is hazudtak, ugyanis jegyzőkönyv őrizte meg, hogy Bácskai azt mondta: „Azon leszek, hogy minél előbb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén – ami kb. 400 parkolóhelyet jelent –, még ha ez a fiatalság szórakozásának a rovására is lenne.”

2. Bangóné Borbély Ildikó a szülést, születést szitokszóként használta mások megbélyegzésére

Erről hosszú Facebook-posztban értekezett Németh Szilárd, de persze az MSZP-s képviselőnő semmi ilyesmit nem tett, csak a világ teleszülését szorgalmazó fideszes nyilatkozatokra válaszul annyit mondott: „Elegem van, hogy állandóan a »méhünkben kotorásznak« a fideszes politikusok!”

3. Németh Szilárd a titkosszolgálatokhoz fordult, hogy világítsák át a Soros-hálózattal együttműködő szervezeteket

A Fidesz alelnöke később kénytelen volt beismerni, hogy ilyet nem kért, mert nem is kérhetett.

4. Provokáció volt az angolul beszélő Kálvin téri pizzás megtámadása

Májusban, miután angolul szólalt meg a pizzás a Kálvin téren, és ezért egy migránsgyűlölő magyar vendég megtámadta, Németh Szilárd így fogalmazott: „Egyáltalán nem fér bele a mocskos migráns megnevezés véleményem szerint, de én ebben a történetben provokációt látok. (...) én úgy gondolom, hogy ez egy megrendezett sztori volt, bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is. Azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és gyakorlatilag joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár pedig azokat a szervezeteket, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond.” A rendőrség augusztusban elfogta a támadót, és kezdeményezte a bíróság elé állítását garázdaságért.

Folytatása következik

Forrás: index.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3912993712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása