CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Farkasházy Tivadar: BEDURVULTATTAK!

2017. november 13. 04:24 - csú

farkashazy_tivadar.PNGFarkasházy Tivadar

– Még hogy te kergetted ki az oroszokat? Mi meg a Plútót a naprendszerből! Az örökös kommunistázásoddal elloptad az ifjúságunkat, hiszen még azt is a szemünkre hánytad, hogy éltünk előtted kibelezett Kékes tévéből készült hétvégi házunkban, háromévente látva Hegyeshalmot, Banska Bystricát, Zaporozseccel szántva a flasztert, morgó Szaratovval hűtve a különleges vagdalt húst, hogy legalább a pléhdoboz langyos legyen nyáron.

A bajszos háborodottal, akinek belelógott a levesbe, amíg megint nem ti rabolhattatok. Persze, lehetne finomabban is, Őcsény után?

Safarov, Pharaon, a Zsolti lovagkeresztje, a gázos vagyona, a nyugdíjunk ellopása után?

Naponta harcolsz Mr. Hyde-dal, mi közünk hozzá? Kineveztél egy halászlékockát külügyminiszternek, egy hajtincset Goebbels doktornak, egy egyetemi tolvajt a törvényhozás motorjának, prédikálsz templomban, kocsmában, disznóvágáskor, szögleteknél azt kiabálod, hogy íveld be! Legalább az ingedet tűrjed be néha!

Már minden romkastélyt megvetettél a lányodnak, kivilágíttattad a neonhalakat is a vejeddel,

meghosszabbítottad a kisvasutat a falud taccsvonaláig, már van nemzet színésze, sportolója, csak nem te leszel a nemzet napszámosa?

Menekültekkel riogatsz, miközben azokkal sefteltek, Kósád a parlamentben kupakol, Hendéd a hadgyakorlaton, Rogánod a szomszédjával, letelepedési kötvényt mikor osztogattok a tahópénzből méregdrágán szerződtetett és azóta ezerszer átjátszott idegenlégiósoknak a Pancsóban?

Tényleg, Öcsi hol született, Alcsúton vagy Felcsúton? Európát mikor hágod meg Zeuszként egy ökör képében?

Két szőke foghegyre bíztad az egészségünket, délceg analfabéta kopaszokra a népszavazást, azokat hitegeted, akik negyedszázadon át dideregtek Elena és Nicolae alatt, nyugdíjat ígérsz a tiszavirágoknak, biztos jövőt az elhamvasztottaknak, meg lapátot, hogy ingyen eláshassák az urnájukat.

Miért hagyod el a papírjaidat Moszkvában, annyit értesz az atomfizikához, hogy a Paks 2-ről azt hiszed, hogy a helyi tarcsi!

Telepolitizálod a sportot, fáraót tartasz a szomszédban, Grazba jársz idegeskedni, ablaktalan trafikba zárod a mamelukokat, a feszületeket még nem oktatod? Már a szemafort is migránsnak nézed!

Azt tudtad, hogy a Lőrinc agya egy egysejtű? Németh Szilárd pedig az IQ egysége? És azt, hogy a jövő befejeződött? A múlt meg elkezdődött.

Mi akarsz lenni, ha nagy leszel, aga, bég vagy pasa? Londonban csapos? Ha a héttoronyból elveszünk négyet, hány ország marad? Úgy van, a Királyi, Erdély meg a Hódoltság! Addig is tanuld az idegen szavakat, rapsic, strici, smasszer, perzekutor! Gyöngyvirágtól Sopronkőhidáig!

Azt hallottad, hogy két azeri offshore lovag beszélget? Fel tudnál váltani egymilliárdot? Talán a Viktor! Vagy nem nálad landolt? Csak nem azt mondtad akkor, hogy ezt elbaltáztuk?

Egy számtanpélda: kinek van több pénze? A Cinege utcai szomszédodnak, a felcsúti szomszédodnak vagy Rogán szomszédjának? Pestszentlőrinc még nem kell neki?

Ahogy Horváth HVG Zoltán mondta Havasnak őcsényi szavaidra és Sztálin híres mondására utalva: és hány stadionja van a pápának? Miért legyek udvarias, kiterítenek úgyis!

Ma már nem kell senkit megátkozni, internálni, elég neki egy kórházat kívánni TB-alapon járó bakteriális fertőzéssel! Nekünk van a legnagyobb esélyünk egész Európában egy korántsem jóindulatú daganatra, már csak Macedóniában és Montenegróban utálják jobban az idegeneket. Annak tartasz minket is az egyetlen hazánkban. Az egyetlen életünkben.

A tudatlanság professzora lettél, a telefonos távgyógyítók hozzád képest Albert Einsteinek, Stephen Hawkingok!

Mindent megoldasz, a legtöbbször a gatyádat, hogy ne szorítson. Hamarosan az lesz kiírva a házadra, hogy centrális evőtér. DrMáriás portréjának címe pedig ez lesz: Tokaszalonna szotyolával. Az igaz, hogy egy csecsemő elsírta magát, amikor elkiáltottad magadat, hogy brüsszelita? Bözsi néni Nagygécen még azt hiszi, hogy kipukkadt a pofazacskód.

Még hányszor négyet akarsz? Amíg nem lesz olimpia a faludban? Tényleg onnan indulnak majd a hétvégi rakéták a Holdra?

Apropó, hány holdatok van már? Egy kőbánya hány trafik? A kötélbarát mikor kezd a Burdzs Aligának? Hány művész homloklenyomata van már a cipődön?

Te elhiszed magadat? Álmodban két oroszlán voltál és ordítottatok egymással? Andorra után miért nem naugyéztél? Miközben a szurkolók már összeállították, honnan juthatunk csak tovább: Disneyland, Lakatlan-szigetek…

És hol lesz Európa új központja, Bicskén vagy Lovasberényben? A doki mit mond? Ráhel nem fél abban a sok szállodában egyedül? Tiétek lesz a Hotel Sopronkőhida.

Nem írtam még ilyet, szégyellem is, illetve dehogy. Minden lepereg rólad, nekünk meg az óránk. A mi korosztályunk már csak büszkén akar távozni, esélyt hagyni a gyerekre, az unokára, micsoda találmányok, felfedezések, és az oroszok sincsenek már itt, illetve megint. A jövő történészeit is meg akarod venni?

Keresztes háborúnak álcázva a lopást, a rablást, az értelem megalázását, a lázadó gének kiherélését, az akaratok kicserélését

Übüként fognak a Duna jegén? S ha elolvad alattad a szégyentől? A vízen fogsz járni? Próbáld meg! Vagy kérdezd meg doktor Bienerthtől. Pokorni adhat menedéket Navracsicsnak? Istenem, de szép lesz, midőn Semjén egy mamuton belovagol Szibériába! Mint az első magyar agyar. Már Kovács Béla és Radó professzor óta.

Mikor viszel stadiont a Trumpodnak? A nemzeti inzultáció mikor kezdődik? A négy évszak maradhat? S az órarend? Torna, ének, lövészet, hazafiság. Ezzel csak utolérjük a tálibokat. Onnan jött az egyik őcsényi család. Illetve abba a faluba ment volna.

Botkáért adtál prémiumot? A Lajost nem hívjátok el teázni Londonba? Nem veszed észre, hogy az ország harmadának már széklete sincs? Az Állatfarm új fordítása mikorra készül el? Tényleg te fogod avatni ezzel? Helló, Röfik!

Forrás: Zárójel (zarojel.hu)

 


 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr213231327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.11.13. 08:29:13

Telitalálat, Farkasházy! Orbánt már karakter gyilkolni sem kell! Hol karakter ő? Egy hatalomvágyó/hatalomittas szélkakas, akinek a pályaíve a KISZ-titkárságtól és a szélsőliberálistól a szélsőjobbig ível! Bocsánat, helyesbítek, a szélsőliberálistól a SZÉLSŐTOLVAJIG ível!
süti beállítások módosítása