CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A fideszes hazugságok hullámainak csepeli gerjesztői

2017. november 17. 05:59 - csú

borbely_nemeth_lehajtott_fejjel_777.PNGVan okuk a  szégyenkezésre

Ezek hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon. Azért idézem, egy kicsit átírva a Szabad Kossuth Rádióban 1956-ban elhangzott eredeti Örkény-i mondatot,  mert véleményem szerint a csepeli fideszesek is ezt teszik. Hazudnak. Folyamatosan. Nekik már hullámhossz sem kell a hazugság hullámainak gerjesztéséhez. Két példa:

Az egyik konkrétan Csepelhez kötődik: a kerület 1,7 milliárd forintot nyert el „Csillagtelep szociális célú rehabilitációjára”  Ennek 50 %-át az EU finanszírozza, a többit hazai forrásból fedezik. https://444.hu/2017/11/15/teljes-nyugalommal-hazudta-a-csepeliek-szemebe-nemeth-szilard-hogy-a-kormanytol-kaptak-17-milliardot Németh Szilárd és Borbély Lénárd a november 13-án tartott sajtótájékoztatón, ahol közösen jelentették be ezt az egyébként örvendetes hírt, egy nyelvtanilag kifogásolható grafikus táblát tartottak fel, ami szerint a támogatást „Magyarország kormányától” kaptuk. A tábla aláírója Németh Szilárd gyakorlatilag kizárja Borbélyt a sikerből. Viszont mindketten kapásból elhallgatják, hogy az összeg felét az EU biztosítja. Csak nem kampányolnak az unió mellett, amikor az „Állítsuk meg Brüsszelt” kell szajkózniuk mindenhol, plakátokon, médiában, konzultációs levélben, sajtótájékoztatókon, éjjel, nappal, minden hullámhosszon...?

Az már csak hab a tortán, hogy csepel.hu három napos késéssel, míg a fideszes alpolgármester, Ábel Attila saját tulajdonú jobboldali hírblogja, a csepel.info azonnal leadta a hírt. Igaz, visszafelé mutogatással, bizonyíték nélküli vádaskodással megspékelve.

A másik gyomorforgató eset csak Németh Szilárdhoz köthető. Az országgyűlési választásokon ismét indulni szándékozó képviselő a társadalom különböző rétegei, csoportjai után most a nőkbe, a családokba „rúgott” bele:

 http://www.atv.hu/belfold/20171114-nemeth-szilard-soha-nem-fogjuk-tamogatni-az-isztambuli-egyezmenyt  Azt állította, hogy „a Fidesz nem fogja ratifikálni az isztambuli egyezményt, sőt, alá sem írták azt, ..mert a mi törvényeink überolják annak rendelkezéseit.”

Először is a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséról és felszámolásáról szóló, Isztambulban megnyitott, Európa Tanács Egyezményt Magyarország 2014. március 14-én aláírta! Ráadásul Törökország, amely nem éppen liberalizmusáról híres, például nemcsak aláírta, de már törvénybe is iktatta az egyezményt. Másodszor, az „überelő” törvények ellenére, illetve hiányosságai miatt, a statisztikai adatok szerint, „Magyarországon több mint 35 ezer lányt ér szexuális erőszak 15 éves kora előtt, jelenleg közel kétmillió nő él, aki 75 éves kora előtt valamikor élt súlyos lelki erőszakot használó partnerrel párkapcsolatban, élete során közel 800 ezer nőt ért ezen kívül testi, és közel 300 ezret szexuális erőszak is.”

https://nokjoga.hu/sites/default/files/filefield/nane-fra-nepesseg-enyubs-final-2014-w-w-2015jun19.pdf

Szégyen tehát, hogy a magyar kormány, nem ratifikálja a családon belüli erőszak valamennyi formájának visszaszorítását célul tűző, általa korábban aláírt, Isztambuli Egyezményt. Németh Szilárd ezt a szégyent vállalta fel most. Hazugságai felkészületlenségét is bizonyítják, de tovább súlyosbítják felelősségét. Mindezek tetejébe, nagyfokú szervilizmusát bizonyítandó, állítólag most aláírásokat is gyűjttet Csepelen, az egyezmény ratifikálása ellen.

Németh nemcsak egy a képviselők közül. Elvakult, a rendszerhez és a Kedves Vezetőhöz feltételek nélkül ragaszkodó, alvezérek egyike, aki Orbánért mindenre képes. Ez lesz bukásának legfőbb oka is.                                                                                                                                                                                          vox

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7813290851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.11.17. 21:14:40

"Elvakult, a rendszerhez és a Kedves Vezetőhöz feltételek nélkül ragaszkodó, alvezérek egyike, aki Orbánért mindenre képes."

Kötve hiszem! Németh csak tetteti a hűséget, mert számít még további emelkedésre! Mihez, kihez volt ő hűséges eddigi életében? Az SZDSZ-hez nem, mert a hátulról gombolós kis, képesítésnélküli napközis nevelőt a "nagyok" nem engedték érvényesülni! Az ENSZ FAO szervezetének szakértőjéből, Lotz Károlyból csináltak képviselőt, ezt az ambiciózus, ám de képzetlen Németh nem tűrhette, átment a csepeli Fideszbe. Ott is voltak "nagyok", de ő túl járt az eszükön! Tóth János helyi elnök 98-ban egy listás mandátumhoz juttatta Némethet. Aki közben valamiért iskolaigazgató lett! Hogy ezt mivel érdemelte ki Tóth Mihály szocialista polgármestertől, az máig sem tudjuk!

Németh beléptetett 17 új tagot, közte a lépcsőházi szomszédait is, s azokkal megválaszttatta magát csepeli Fidesz-elnöknek Tóth János helyére! Nesze neked hála! 2000. november 7-én meg összefeküdt Tóth Mihállyal és a csepeli MSZP-vel a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés gyékényén!

A 2000-es években kétszer volt beugró listás képviselő, az Unióba távozott képviselők helyén. 2010-ben egyéni mandátumot szerzett Csepelen. A hűséget akkor sem mindig gyakorolta, ugyanis Orbán pártelnökként kiadta az utasítást, 2013-ban önkormányzati cégvezetők nem vehetnek fel 2 Millió Ft-nál több prémiumot, jutalmat. Németh ezt a Városgazda és a Városkép Kft-k vezetőinél megszegte, 6 - 6 Millió Ft kifizetés történt a megállapított fizetésükön felül!

2014-ben Németh megbukott Csepelen, a parlamentbe csak listán tudott bejutni, mégis mindig csepeli képviselőnek nevezi magát!

Végül elérte eddigi legnagyobb sikerét, az SZDSZ-es kakukkfióka immár a Fidesz alelnöke!

Én úgy vélem, Orbán utódja szeretne lenni, van is rá esélye, mert az utóbbi négy évben Orbán már nem az eszes Simicskákat kedveli, hanem a képzetlen Habonyokat! Ezekhez képest Németh is túlképzett, holott a nép körében Némethet már az IQ egységeként emlegetik!

Németh rámenős, akarnok ember, még akármi is lehet belőle, akár a magyar Iliescu is! Persze ezzel már a történelem lapjaira is bekerülne, hacsak a nép meg nem előzi, s 2018-ban megbuktatja az Orbán-rendszert!

Tarjányi László 2017.11.19. 23:47:38

Annál rosszabb a helyzet, én vagyok a 2002-es gázár-kampány EREDETI SZERZŐJE! Erre emlékeztettem október 27-én Kövér Lászlót a csepeli fórumán, tekintve hogy 2002-ben ő volt a kampányvezető! Kövért éppen húsz éve ismerem személyesen, mivel hogy 1998-ban mindketten a csepeli 31-es választókörzetben voltunk országgyűlési képviselőjelöltek! Akkor még Tóth János volt a csepeli Fidesz-elnök, ő és Kosztolányi Dénes (30. vk. képviselőjelölt) az ÁMK-ban a CseppTV stúdiója előtt szorongatta az én és Gothár Jóska kezét, "fiúk tartsunk össze!" igen, a "fiúk" akkor még csak szerettek volna hatalomra kerülni! Németh Szilárd meg akkor még egy senki volt, egy SZDSZ-es kakukkfióka a csepeli Fideszben! Csak 1998 őszén lett egyszerű képviselő Csepelen, amit úgy HÁLÁLT MEG TÓTH JÁNOSNAK, HOGY 17 új tagot, köztük lépcsőházi szomszédait is, beléptetett a csepeli Fideszbe, s azokkal megválaszttatta magát elnöknek Tóth János helyére! Az is érdekes, hogy miért is nevezte ki Tóth Mihály a hajdani képesítésnélküli napközis nevelőt, SZDSZ-es kakukkfiókát, azaz Németh Szilárdot ISKOLAIGAZGATÓNAK? EZ IS RÉSZE A SOROS-TERVNEK, MEG AZ HOGY AZ SZDSZ-ES KAKUKKFIÓKA MÁRA MÁR AZ ALELNÖKI POZÍCIÓIG JUTOTT? AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK! Az is érdekes, hogy a frissen megválasztott csepeli Fidesz-elnök rögtön összefeküdt Tóth Mihállyal és a csepeli MSZP-vel a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés gyékényén, 2000. november 7-én (SIC!)! Nekem nincs semmi takargatnivalóm, 2009 óta már mindent megírtam sokszorosan a Csepelinfó hasábjain! Ahogy szoktam volt írni, "AHOGY INGYENEBÉD NINCSEN, ÚGY INGYEN TANÁCS SINCSEN!" Tőlem nevethet bárki, akár az összes csepeli, nekem elég vastag bőr van a pofámon hogy ez ne érdekeljen! Az nevet igazán, aki utoljára nevet! Ahogy egy szál magam megvívtam a Wallis-Észak-Csepel harcot, s felbomlasztottam mindenki ellenében a szindikátusi szerződést, úgy fogok tenni a jövőt illetően is! Ötletekért soha nem mentem a szomszédba, van megoldásom arra is, hogy lehet legyőzni 2018-ban a Fideszt még pártösszefogások nélkül is! Az 16 éves képem a weben is megtalálható a KöMaL arcképcsarnokban, s a villamosmérnöki karon is a 170 fős szakomban az öt legjobb közé tartoztam, ellenben azokkal akik az egyetemen fociztak (Orbán) vagy mozgalmárkodtak (Gyurcsány)! Én a csepeli fideszesek helyében százszor meggondolnám, hogy Tarjányi Lászlón nevessenek vagy köszörüljék a nyelvüket! A buták okulására egy kis olvasnivaló, hogyan váltottam ki (ÉN!) a miniszterelnök-castingot! Szegény Orosz József Kanadáig bújdokolt szégyenében! www.hunhir.info/?pid=hirek&id=25181 – Tárolt változat Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is!

Tarjányi László 2017.11.20. 00:00:21

Csizmás úr, Önnek is azt tudom mondani, amit Dundics úrnak! Én nem pályázom politikai pozíciókra, s elég vastag bőr van a pofámon, hogy a Németh-Borbély-Ábel triászról lerántsam a lepedőt! Csepelen sokan örülnek neki, hogy van aki a piszkos munkát elvégzi helyettük! Nem szeretnek olyan erkölcsi hullákkal foglalkozni, akik úgy kerültek hatalmi helyzetbe, hogy a saját pártjukba beléptettek 17 új tagot, még a saját lépcsőházukból is, s azokkal választtatták magukat annak a vezetőnek a helyére, aki embert csinált belőlük! Önnek megfelelnek ezek az erkölcsi hullák, hát szavazzon rájuk!

Tarjányi László 2017.11.20. 22:03:58

Bennfentes az biztos, mert senki nem kommentel a fideszesek közül, aki minimum nem tanácsnok és képviselő (együtt havi félmilkáért)! Nos egy kis néznivaló a csepelieknek egy kirúgott fideszes véleményéről! Vajon miért nem perelte be az illetőt sem Németh Szilárd, sem a többi megnevezett csókos? Valószínűleg azért, mert igazat mondott! avalodinemethszilard.wordpress.com/
süti beállítások módosítása