CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felesleges jelképek helyett Csepel valódi problémáira költsön közpénzt Németh Szilárd és Borbély Lénárd!

2017. november 19. 04:24 - csú

mento_jedlik_ovoda_-2017-11-15.jpgDr. Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője (Együtt) felháborítónak tartja, hogy a fideszes Németh Szilárd és bábja, Borbély Lénárd a kerület valódi problémái helyett új, második országzászlóra és a helyi fideszes propagandalapra, a Csepeli Hírmondóra szórja el a pénzt.

Az Együtt országgyűlési képviselője felszólítja a fideszes politikusokat, hogy a Festő utcai óvoda valamint a mentőállomás fűtésére és a Jedlik Ányos gimnázium nyílászáróinak cseréjére fordítsák a forrásokat.

A két éve felújított csepeli Festő utcai óvodában kedden tönkrement a fűtés, a gyermekeket leghamarabb jövő hét szerdán tudják újra idevinni a szülők. Szintén a napokban ment tönkre a fűtés a helyi mentőállomáson is, a kerületi Jedlik Ányos gimnáziumban pedig az egyik ablak tokkal együtt ráesett a két diákra, mert

évek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje.

Szabó Szabolcs elfogadhatatlannak tartja, hogy a csepeli városvezetés képes volt nemrégiben megszavazni 19 millió forintot egy második országzászló felépítésére, ráadásul további 32 millió forintot szánnak arra, hogy a kerület fideszes propagandalapja, a Csepeli Hírmondó plusz öt számot kiadjon közvetlenül a jövő tavaszi választások előtt. Az Együtt országgyűlési képviselője szerint ebből is jól látszik, hogy Németh Szilárdot és bábját, Borbély Lénárdot nem érdeklik a csepeli lakosok, az ő érdekeik helyett csak jelképekre költenek.

Az Együtt országgyűlési képviselője felszólítja Németh Szilárdot és helytartóját, Borbély Lénárdot, hogy felesleges pénzszórás helyett a kerület valódi problémáira, így a Festő utcai óvoda valamint a mentőállomás fűtésére, és a Jedlik Ányos gimnázium nyílászáróinak cseréjére fordítsák a forrásokat.

Budapest, 2017. november 15.

Szabó Szabolcs

Csepel–Soroksár egyéni országgyűlési képviselője,

az Együtt elnökségi tagja

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3213279647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása