CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hálával kell az uraság elé járulni, talán még a kézcsókot is elvárnák?

2017. november 26. 05:59 - csú

Horváth Gyula írja a Facebookos cikkében: Örülök, ha a csepeliek kapnak valamit! Annak még jobban örülök, ha hozzá tudnak jutni, meg tudják vásárolni mind azt, amire szükségük van!

csepeli_ingyen_krumpli_osztasa_csepelen_2017-11-18_szombat.PNGNem örülök, amikor polgártársaim kénytelenek hosszú sorba állni, és ezzel azt demonstrálni, hogy nélkülöznek! A rá nem szorulóknak hálálkodni azért, amit munkájukkal, adójukkal már régen kifizettek. A rászorulóknak pedig kampány nélkül is meg kéne kapniuk azt a segítséget, amit a közösségi szolidaritás a számukra biztosít.

Az egy héttel ezelőtti osztogatásból ugyanis Borbély Lénárd és Ábel Attila közreműködése a legdrágább. Ők, akik az itteniek pénzén vett kocsijaikban mentek a helyszínekre, és több mint 7.000 Ft órabérért fogadták a csepeliek háláját -  önző számításokkal szervezték ezt a megaláztatást!

A fideszesek olyan helyzetet állított elő Csepelen, amiben az ittenieknek hálával kell az uraság elé járulni azért, hogy

pár kiló almát, vagy krumplit kaphassanak! (Talán még a kézcsókot is elvárnák!) Németh Szilárd, Borbély, és Ábel úgy állítja be, mintha jótékonykodnának, pedig valójában  kampányoltak! Sorba állíttatták, megalázták pár fillérért hálálkodásra kötelezték Csepel régen büszke népét.

borbely_lenardnai_is_sikerult_ingyen_krumplit_szerezni.jpgHa, egy kis tartás lenne a mai vezetőkben ezeknek a hosszú soroknak a láttán nem öntelten mosolyogniuk, hanem szégyenkezve sírniuk kellett volna! 

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr213360417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása