CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdot kiszivárogtatták: Csepelnek nem lesz nyugalma

2017. november 29. 05:59 - csú

szabo-szabolcs-nemeth_szilard.pngNémeth Szilárd és dr. Szabó Szabolcs

Már csak az egészen hivatalos bejelentést kell megvárni. Meglepetés nincs, vagy csak azoknak van, akik nem látják vagy nem akarják látni, hogy mi történik Csepelen 2014. áprilisa óta.

Akkor - mint emlékezetes - a csepeliek szavazataikkal mondták ki: elegük van Németh Szilárdból! Elzavarták voksaikkal, nem választották meg országgyűlési képviselőnek, legyőzte őt dr. Szabó Szabolcs (Együtt), a baloldali összefogás politikusa, aki ma is Csepel és Soroksár képviselője. Hiába vitte be a volt 21. kerületi polgármestert, rezsirikkancsot a Parlamentbe listás vigaszágon Orbán Viktor és csinált belőle még Fidesz alelnököt, birkózószövetségi elnököt is, Némethben forrt a düh, a reváns vágya.

A csepeliek közpénzét nem kímélve a helyi papagájkommandó szócsöve, a  csepel.hu eleinte hetente, de ma már akár naponta többször is az ő tetteit, jótéteményeit, dicsőségét zengi. A Csepeli Hírmondóban pedig már alig győzik ugyanezeket a híreket visszhangozni. Ezek az aktusok minden kétséget kizáróan jelezték, hogy Németh Szilárd nem nyugszik, 2018-ban újra országgyűlési képviselő akar lenni. Nem kell jóstehetség ahhoz, hogy jelezzük: eszméletlen mennyiségű közpénzt felhasználva gyomorforgató, óriási cirkuszok fogják feldúlni a csepeliek nyugalmát Németh Szilárd kampánya miatt. Tegnap a 168 órában szivárogtatták ki, hogy a Fidesz a 2018-as országgyűlési választáson rajta kívül várhatóan kiket indít egyéni jelöltként:

A 168 Óra úgy tudja, hogy lényegében készen van a Fidesz 106-os listája azokkal a jelltekkel, akik egyéniben indulhatnak a 2018-as választásokon. A lap szerint már csak Kövér László választmányi elnöknek kell ráütnie a pecsétet a névsorra.

A listán mindössze két választókörzetnél nincs még fideszes név. Az egyik a budapesti 01-es számú, Rogán Antal egykori birodalma, ahol az indulónak az egyttes Juhász Péterre és a momentumos Fekete-Győr Andrással kellene megküzdenie. A másik a csongrádi 01-es körzet, ahol a szegedi szocialista polgármesterrel, Botka Lászlónak nem sikerült még kihívót találni.

Néhány érdekesebb körzet és jelölt:

  • Németh Szilárd hiába vesztett 2014-ben, megint nekifuthat Csepelnek.
  • Erzsébetvárosban viszont, ahogy már sejteni lehetett, a 2014-ben szintáén vesztes Rónaszékiné Keresztes Monika nem kap még egy esélyt, helyette Orbán Ráhel ügyvédje, Bajkai István lehet a jelölt. A 168 óra szerint őt maga Orbán Viktor győzte meg erről.
  • A VIII-IX. kerületben Kocsis Máté józsefvárosi polgármester indul, tehát ő feladni készül az állását.
  • A Fidesz szempontjából talán legreménytelenebb XIII. kerületi körzetben Harrach Péter fia, Tamás próbálhatja meg.
  • Gulyás Gergely a XII. kerületben lesz először egyéni jelölt.
  • Zuglóban Jelen Tamás indul a 2014-ben vesztes Papcsák Ferenc helyett.
  • Rétvári Bence Vácon indul.
  • Tapolcán az a Fenyvesi Zoltán, aki az időközi választáson kikapott a Jobbiktól.
  • Simonka György karrierje hiába van tele borányokkal, Orosházán ő lesz a jelölt. A hasonlóan balhés Mengyi Roland helyezz viszont Koncz Ferenc szerencsi polgármestert indítják Tiszaújvárosban.
  • Lázár János Hódemezővásárhelyen, Kósa Lajos Debrecenben indul. A Fidesz többi nagy neve csak a választási listán lesz rajta.

További részletek a Fidesz várható jelöltjeiről ITT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813402381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása