CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Rémes reklám

2017. december 05. 05:34 - csú

czibor-szobor_nemeth_szilard_elegedett.PNGNémeth Szilárd barna kabátban

czibor-szobor_nemeth_szilarddal.PNGNémeth Szilárd márványba vésve, arany betűkkel csepeli közpénzből 

A legutóbbi csepeli  képviselő-testületi ülés sem különbözött az eddigiektől! Nem is úgy tervezték! Úgy tervezték, hogy Borbély Lénárd polgármester„előimádkozza” a témákat, a fideszes bagázs pedig félkómában megszavazza - kezdi tudósítását Horváth Gyula, aki beszámolóját  így folytatja:

Takács Krisztián vette a bátorságot és megpróbált lámpást gyújtani a polgármester és a fideszesek fejében! Beletörött a bicskája a kísérletbe.  Bármit is vetett fel, azt a polgármester nem volt képes megérteni. Amit megértett, azt elgáncsolta valamelyik vezetőtársa. Krisztiánt elhallgattatták! Pedig Takács Krisztián sportot érintő kérdésekben hiteles! A csepeli labdarúgásban tevékenykedve igen alapos és

helytálló ismeretei és tapasztalatai vannak. Mégse bírt a mamelukokkal!

Akár a reklámozás visszásságai ügyében, akár a Csepel SC szétrohadó épületei, szétzilálódó sportegyesületei ügyében szólalt meg csak a tíz, tizenöt évvel ezelőtti időkre való visszamutogatás volt a válasz! Azt, hogy ma mit kéne tenni a visszafordíthatatlan pusztulás megállítására, nem hallották meg! Hiába beszélt arról, hogy nincs se víz, se fűtés, és az elhanyagoltságtól mállanak, omladoznak a falak, nem hatott! „Adják át az alapítói jogokat az önkormányzatnak, (NSZ.nek) és akkor lesz minden” - volt a polgármesteri „bölcs” válasz.

Mintha a nagy múltú Csepel SC a Fidesz érdeme lenne! Mintha ennek a sport és építészeti értéknek a pusztulása csak az ő úri jókedvük döntése lehetne. Uralni akarják Csepel múltját, a nagyváradi meg szolnoki ifjak! Bömbölnek egetverő baromságokat amikor szobrot kell avatni. Nedves a szemük mikor a magyar himnuszt, és ömlik a könnyük mikor a székely himnuszt énekelhetik! De avató beszédet még véletlenül se helytörténész, sportvezető, vagy labdarúgó mondhatott, hanem az egész életében tornából felmentett!!!

És, nem ám Czibornak, meg Tóth II Bozsinak, van szobra, hanem Némethnek van kőbe vésve a neve! Ez a két öreg focista, csak ürügy! A szobor posztamensébe vésették (ezek a fideszes percemberkék) a rezsirikkancs nevét, így kívántak a nagyok hátán belavírozni Csepel történetébe! Czibort nem ismerték, Bozsi bácsit meg úgy sajnálták le életében, ahogy volt! Szegénységben, és elhanyagoltságban élt és halt! Ezért tiltotta végakaratában, hogy róla szobrot avassanak! Még szinte ki se hűlt a teste, máris meggyalázták! Mert Szilárdnak a választási kampányban kell a reklám!

 

Forrás: A teljes beszámoló a kt-ülésről Horváth Gyula  Facebook oldalán olvasható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr313412311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása