CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Kétfarkú hülyét csinált az ÁSZ-ból

2017. december 31. 05:32 - csú

nevetes_baba.jpg„A SZÁMVEVŐSZÉK 2.376.814.511,23 Ft-ra büntette a Kétfarkú Kutya Pártot A KUTYAHÁZ bérleti díj átlag alatti fizetése matt. Véleményünk szerint a kivonuló hatósági emberek hibát követtek el, amikor a kutyaház felmérését végezték, mert tévesen állítják, hogy a kutyaház központi fűtéssel és klíma berendezéssel van ellátva. A Jegyzőkönyv szerint a kutyaház ablaka a Dunára és a várra néző panorámával rendelkezik, hisz a kutyaházon ablak sincs" – kezdte az elmúlt hetek eseményeire reagáló posztját a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. 

A bejegyzés szerint:

„Helytelen az az állítás, hogy a kutyaházat két kutya lakja, ezért dupla annyi bérleti díjat kellene fizetni. A felületességre jellemző, hogy csak a két farkat látták kilógni a kutyaházból, és ebből azt a következtetést vonták le, hogy mindegyik farokhoz egy-egy kutya tartozik."

Azt is írták: „a megküldött, büntetést tartalmazó levélben helytelenül állítják, hogy a bérbeadó ingyen takarítja a kutyaházat, ezzel is növelve a tiltott pártfinanszírozás mértékét. A jegyzőkönyvben szereplő 1236,4 m2 túlzónak tartjuk, mert a tizedes vesszőt rossz helyre tették. Valójában 1,2364 m2 a külső alapterülete, azonban

a lakott területnél a belső méret számít, ami 0,9992m2. Ezen kívül nem vették figyelembe, hogy a kétfarkú kutyánk terhes, ezért 1m2 lakhatási támogatásban kellene részesülnie.

A megállapított jogtalan pártfinanszírozás címén kiszabott 2.376.814.511,23 Ft-ot túlzottnak tartjuk, mert nem szeretnénk, hogy ükunokáink is a büntetést fizessék.

Hogy a Kutyapártot – több ellenzéki párt után – valóban megbírságolta-e az ÁSZ, egyelőre kérdéses, az viszont már biztos, hogy a kétfarkúak nagy erőkkel készülnek a jövő tavaszi választásokra.

Forrás: 168ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5313533267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása