CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dugdosott agyrém Csepelen: a csillagtelepi szemészet kálváriája

2018. január 09. 05:59 - csú

fidesz-narancs_szajtomesre_2.PNGJól eldugták a csepeli önkormányzat vezetői azt az információt, amely arról szól, hogy már a saját terveiket sem hajtják végre, miközben másokat szigorúan bírságolnak, ha szabályt sértenek.

A karácsonyi előtti zsúfolt napokban nyomták le a képviselők torkán azt a módosítást, amely még hónapokig tartósít egy lehetetlen állapotot. A Vénusz utcai rendelő emelete november vége óta szinte teljesen kiürült, mert a Borbély-féle vezérkar nem hosszabbított szerződést a Csillagszem Kft-vel, az addigi, évtizedek óta szemészeti szolgáltatást nyújtó céggel. Az új cégnek már régóta gyógyítani kellene a csepeliek szempanaszait, de erről egyelőre szó sem lehet. Miért? Íme az egyik magyarázat, ami inkább magyarázkodás:

A csepeli képviselő- testület szeptember 28-án felmondta a szerződést a szemészeti szolgáltatást végző céggel, azzal, hogy november 28-ig új szolgáltatóval kell szerződést kötni a csepeli emberek, közöttük a gyermekek biztonságos szemészeti ellátása érdekében. (339/2017./IX.28./ sz. határozat)

Azóta sem történt meg a határozat végrehajtása, ráadásul, ahogy egy beszámolóból kiderült, most 2018. február 28-ig akarják meghosszabbítani a határidőt.

Ki a felelős a határidő be nem tartásáért? Miért nem állnak az önkormányzati vezetők az emberek elé, s válaszolnak az üggyel kapcsolatos jogos kritikákra, az egyre nagyobb felháborodásra?

V-A

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7113553333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.01.09. 21:13:26

A csepeli vezetők szemtelenek, így nekik nincs szükségük a szemészeti ellátásra! S mi van kedves fideszesek, ha feleségetek, anyósotok, gyermekeitek, unokáitok lesznek betegek? Ők megvárják a február 28-át a ti felelőtlenségetek miatt?
süti beállítások módosítása