CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli közpénzből dicsőítik a rezsirikkancsos Fidesz-alelnököt

2018. január 17. 05:59 - csú

abel-nemeth_duo-777.pngVajon támogatja-e a fideszes vezetésű csepeli önkormányzat Németh Szilárd fideszes alelnök választási kampányát? Jogos a kérdés? Szerintem igen, bár az Állami Számvevőszék nem vizsgálja a hatalmon lévő Fidesz tiltott pártfinanszírozásának ügyét. Valamiért csak az ellenzéki pártok körül vizsgálódik, miközben már Kovács Zoltán kormányszóvivő is „beismerte, hogy a kormány támogatja a Fidesz kampányát. (https://24.hu/belfold/2018/01/10/kovacs-lenyegeben-beismerte-hogy-a-kormany-megtamogatja-a-fidesz-kampanyat/)

Meglátásom szerint a csepeli önkormányzat Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, pártalelnök választási kampányához nyújt közvetett anyagi támogatást a helyi sajtón keresztül,. A média- és sajtóügyekért felelős alpolgármester ezt a tényt viszont egyelőre nem ismerte be. Igaz, ő még semmit sem ismert be. Nem az a

beismerős fajta.

Persze, lehet, hogy Ábel úr nem is olvassa a csepel.hu-t, az önkormányzat hivatalos honlapját, vagy a Csepeli Hírmondót. Mert ha olvasná, azonnal mikrofont ragadna vagy cikket írna, s világgá kürtölné:

Csepeliek! A sajtóval foglalkozó munkatársaim (kiadó, főszerkesztő, tucatnyi újságíró), határozott tiltásom, napi iránymutatásom ellenére, folyamatosan írnak, közölnek cikkeket, riportokat a két önkormányzati sajtófórumban, a kormánypárt, személy szerint Németh Szilárd fideszes pártalelnök választási győzelme érdekében. A Fidesz nyílt támogatásával, sorosozással, az ellenzék lejáratásával pártlappá silányították a valamennyi csepelit szolgáló akaró fórumokat. Fel vagyok háborodva. Elnézést kérek! Mint ahogy 2010-es győzelmünk után azonnal felszámoltuk a szocikat szolgáló korábbi Csepel újságot és a CSEPP TV-t, most, a soron következő képviselő-testületi ülésen javaslatot teszek a Fideszt, Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot szolgáló két szerkesztőség felmentésére és új, valóban a csepeliekért dolgozó szerkesztőségek létrehozására. Éljen a sajtószabadság!

Mielőtt az olvasók beleélnék magukat a csodába és el kezdenék félteni Ábel Attila alpolgármester életét, munkáját a regnáló hatalomtól, belátom, mindez csak fikció. Az én agyszüleményem. Ábel Attila alpolgármestertől ilyen „kirohanás” nem várható. Egyrészt, mert szerintem már 2010 előtt is csak egy szürke pártkatona volt. Abból a rosszabbik fajtából, amelyik parancsra sem vár. Magától ilyen. Magától cenzorkodik az önkormányzati média felett, magától utál minden ellenzékit, s magától tette pártlappá a két önkormányzati lapot. Másrészt, mert a tények egyébként is hiteltelenítenék az alpolgármestert.

A legutóbbi másfél hónapban például a csepel.hu írásainak 45 %-a Németh Szilárdról szólt. A január 11-i Csepeli Hírmondóban már 17-szer írták le Németh Szilárd nevét, az egyik oldalon három képen is szerepeltetik fizimiskáját, de kétoldalas riport is készült a „káosz és az illegális bevándorlás, a Soros-terv” elleni harc rettenthetetlen harcosával, Csepel nagy jótevőjével.  A szervilizmus, a Fidesz és a pártalelnök dicsőítése tehát, – a választás közeledtével –, csak fokozódik majd.

Akiknek pedig már elegük van az országot kettéosztó hatalomból, a Fideszből, Németh Szilárdból és kiszolgálóiból, a csepeli önkormányzati média hazugságaiból, nem maradt más, mint szavazni április 8-án. Bízom benne, hogy a többség most nem marad kisebbségben.

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3613570589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása