CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rám ne számítsanak!

2018. január 26. 02:19 - csú

marabu_soros_cirkusz_2018-01-18.jpgAmíg csak egy politikai termékről volt szó, amit senki sem vesz komolyan, arra jó volt a Soros-terv, hogy ellenséget kreáljon, és összetartsa a tábort.

Bár veszélyes eszköz, hiszen az elszabadult gyűlöletet nehéz visszaparancsolni a palackba, de az ilyesmi a politikában sajnos megengedett.

Legutóbb Orbán Viktor olyan mély meggyőződéssel, hittel ostorozta a Soros-terv által ránk leselkedő veszélyeket, amit

nem lehet megjátszani.

Komolyan elhiszi bárki, hogy az egész világ úgy táncol, ahogy egy idős üzletember fütyül? Hogy Európa összes kormánya – a magyart leszámítva – Soros zsebében van? Hogy az Európai Unió politikáját végső soron Soros határozza meg?

Amíg a kérdéseimre nem kapok elfogadható választ, rám ne számítsanak a nemzeti konzultáció kiagyalói, és úgy tűnik, hogy így van ezzel a lakosság többsége is.

J.K.

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713593523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása