CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kedves emberek! Nagy Szilveszter gondolatai egy leleplezett hazugságról

2018. január 28. 05:59 - csú

nagy_szilveszter_facebook_kepe.jpgNagy vitát váltott ki a Csepeliek nevű Facebook-csoportban Nagy Szilveszter (képünkön) írása. A cikket olvasóink figyelmébe ajánljuk:

Kedves Emberek!

Őszintén tiszteletben tartom mindenki elkötelezett hitét a kormányban, kétségem nem fér ahhoz, hogy rendjén van a Fideszbe vetett hite mindenkinek!

A kérdésem viszont nagyon komoly, és megalapozott! Ha egy politikai párt által felállított kormány elkötelezi magát a bevándorlók távoltartása mellett, ha százmilliókat költ a politikája népszerűsítésére kerítés építéssel, óriás plakátokkal, "Társadalmi célú hirdetésekkel", rádióval, tévé tudósításokkal alátámasztva, hogy helyes a politika, ha háromszor is konzultált "sikeresen" a kormány menekült ügyben, és még

egy "sikeres" népszavazást is tarott, amiben a válaszadók többsége elutasította a kötelező kvóta betartását ("Három millió ember véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni."), akkor az nem baj, hogy a kormány szembemegy a választók akaratával, és titokban mégis befogad 1300 menekültet?

puskas_tamas_fidesz-szovivo.jpgTényleg csak én gondolom úgy, hogy az elkötelezett fideszes szavazók arculcsapása mindezt a titkolózást a személyi igazolványok kiadásához hasonlítani, amiről nem szoktak sajtótájékoztatót tartani?

Nos hát Kedves Emberek! Én ha elkötelezett Fidesz szavazó lennék, most biztosan megkérdezném a kedvenc pártomtól, hogy mi ez az egész? Még talán a hitemet is elveszteném.

De persze, magyarázat mindenre van! Csak könyörgöm, ne az legyen már, hogy egy százmilliárdokért felheccelt ország Sorosterves kampánya a kötelező betelelítés ellen után befogadott kvóta, a személyi igazolványok kiadásával egyenértékű - mellékes - téma legyen, amiről nem szokás sajtótájékoztatót tartani!

Magyarország, ha ezt beveszed, megérdemled a sorsod!

Forrás: a Csepeliek Facebook-csoport oldala, Nagy Szilveszter publicisztikája

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7013601329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása