CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Luxus magángéppel repked Mészáros Lőrinc

2018. február 05. 02:43 - csú

meszaros_lorinc_szorja_a_penzt_repulorol.PNGAz osztrák felségjel alatt repülő, hárommilliárd forintot érő, ma tízéves Bombardier Challenger 605-ös utasai luxus bőrfotelekben ülnek, és a gép - egy tankolással akár Amerikáig is elrepülhet. Egy egyszerű gázszerelő is elérheti az álmait, ha Orbán Viktornak hívják a barátját.

Luxus magángéppel közlekedik Európában Mészáros Lőrinc felcsúti polgár mester és bizalmasa, Szijj László, aki a milliárdos közbeszerzéseket elnyerő Duna Aszfalt tulajdonosa – számolt be a Hír TV Célpont című műsora. A Célpont több hónapig figyelte a repülőgép mozgását, és számos olyan utat talált, amely Mészároshoz - kapcsolódik.

Nem rég például a gép Malagára repült, mert éppen ott játszott edzőmérkőzést egymással  Mészáros Lőrinc két focicsapata, az

Eszék és a Puskás Akadémia.

Az osztrák felségjel alatt repülő, három milliárd forintot érő, ma tízéves Bombardier Challenger 605-ös utasai bőrfotelekben ülnek, luxus és a gép egy tankolással akár Amerikáig is elrepülhet.

A Célpont információi szerint a gép tulajdonosa egy olyan osztrák cég, amely ahhoz az üzleti csoportosuláshoz tartozik, amely az MKB Bank privatizációjában is részt vett.

Forrás: nyomtassteis.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr813618996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása