CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vigyori álszentek csepeli csapolása? Hol van a csepeli fogorvosok pénze?

2018. február 06. 05:59 - csú

tudogondozo_atadas_nemeth_szilard_az_sztk-vezer_es_borbely_lenard.PNGOrszágossá dagadt a Csepelen felvetett balhé! Nem csoda, hogy nem válaszoltak a fideszes illetékesek a csepeli képviselő-testületi ülésen arra a kérdésemre, hogy hol van a csepeli fogorvosok pénze? A fogorvosok számára a kormánytól Csepelre utalt 18 millió forintról, annak hollétéról volt szó.

Ezt a pénzt - amit mindjárt január elején megkapott az intézmény, és a rendelkezés szerint a hat gyermekorvosi fogászat személyzete számára kellett volna haladéktalanul kiutalni - még most sem kapták meg a címzettek!

Valaki visszatartja a pénzt, méghozzá itt Csepelen! A gyermekfogászati dolgozók, meg idegesek! Tapasztalataik alapján arra gyanakodnak:  nem elképzelhetetlen, hogy lenyúlják, vagy

átcsoportosítják pénzüket! A csepeli fideszesek meg nagyívben tesznek a szabályokra, meg a törvényekre! Számukra azoknak csak akkor van relevanciája, ha az ellenzéket lehet ütni vele!

Most már azonban nem csak a csepeli gyermekfogorvosok 6x3 milliója, hanem az ország többi fideszes önkormányzatához utalt praxisokat segítő lóvénak is lába kelt! (Ezt bizonyította Danó Anna cikke  a Népszavában)

Ezzel a ténnyel szemben a fideszesek nem tudnak semmit sem felvetni, ezért nem válaszolnak. Csepeli őrült ígéretkampányuk viszont teljesen ellentétes eddigi gyakorlatukkal. Azt hiszik:  a lakosságot elvakítja hazugságuk fénye, és   nem veszik észre az emberek, hogy úton, útfélen meglopják őket a vigyori álszentek.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6013628592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása