CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Segítség! Segítség! Németh Szilárd magvas gondolatokat ajándékozott

2018. február 08. 05:59 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard_a_2018-as_02-01-es_svab_balon.PNGBálapák: Németh Szilárd volt és Borbély Lénárd jelenlegi fideszes  polgármester. Ki kinek a kottájából játszik? Ki kit tart szemmel?

Németh Szilárd, a birkózók  elnöke, a Fidesz birkózó tagozatának vezetője, a Soros-terv, a civilek, a pedagógusok és a hazaáruló balliberális oldal elleni küzdelem élharcosa, aki az utóbbi hónapokban már „népbiztossá” nőtte ki magát, a napokban megajándékozott több száz csepelit. Egy múlt heti bálon, ahol harci elfoglaltságai és hallatlan sokirányú leterheltsége miatt már megjelenése is ajándék lehetett, állítólag, szó szerint a következőket mondta megnyitó beszéde elején: „Mielőtt néhány gondolattal megajándékoznám a jelenlevőket…”

Németh, valószínűleg megérezve a beszédére szomjazó néhány hívő és a jelenlevő kampánycsapat igényét, megértette, nem elég Csepel megmentőjének lenni, nem elég hetente milliárdos ígéretekkel bombázni a csepelieket, gondolatokkal, mégpedig magvas gondolatokkal is illik őket megajándékozni. Tanácsadói ugyanis, megunva eddigi  hablatyolását, az átadásokon, avatásokon, sajtótájékoztatókon elmondott ígéreteit, a

csepeliek boldogságát szolgáló ajándékait (birkózócsarnok, kőkeresztek, szobrok stb), azt javasolhatták neki, hogy a gondolatok az igazi ajándékok és a szónok, magvas gondolatai mindig sikert aratnak. Sőt, az elvetett magok, kikelve, már áprilisban választási sikert is hozhatnak. Még frenetikusabb lehet a siker, még jobb az aratás, nagyobb a termés, ha az ajándékként elhangzó gondolatokban netán tartalom, azaz további ajándék is van.

Volt. Igaz nem sok. Ismerősöm szerint, a gondolatok sem éppen tartalmasnak, inkább hevenyészettnek tűntek. Képviselőjelölti ajándéknak szánt mondandóját a jövő évben megépülő multifunkcionális birkózócsarnokába való meghívással fejezte be. Minden jelenlevőt meghívott: tartsák ott, sokkal jobb körülmények között a következő évi bált. Megható lehetett ez az ajándékdömping.  A képviselő ugyanis már jelenlétével, szerepvállalásával megajándékozott mindenkit, majd gondolataival, s legvégül önzetlen, nagy lélekre valló meghívásával is ajándékot nyújtott át hallgatóságának. Az egész ember egy kész ajándékcsomag volt. Sokak szerint ki kellett volna bontani, megnézni, mi lehet belül. Egyesek szerint semmi, mások szerint maga Szilárd, csak kicsiben, amint hangosan kiabál: segítség, segítség…!

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4813644142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása