CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eltiltották? Mi történik a csepeli SZTK vezetője körül? Miért nem adnak világos, egyértelmű választ Horváth Gyula kérdéseire a városvezetők?

2018. február 20. 05:59 - csú

sztk-ok-777.PNG"Arra a kérdésemre, hogy a magyar sajtóban szereplő Juhász György, akit a Magyar Orvosi Kamara fél évre eltiltott az orvoslástól, azonos-e a csepeli szakorvosi rendelő vezetőjével, az aljegyző kitérő választ adott. Azt mondta, hogy az orvosi kamarának az eltiltásról szóló jogerős döntését meg kell küldenie a munkáltatónak. Ilyen értelmű levelet nem kaptak! Dr. Juhász György nem vett részt ezen a bizottsági ülésen"

A Szociális, Egészségügyi és Fogyatékossági Bizottság (milyen név ez?) pénteken ülésezett Csepelen. Fajsúlyos kérdések voltak napirenden. A polgármester szokásához híven most is ügyelt arra, hogy a megtárgyalandó témákat a képviselők meg ne ismerhessék. Pár órát adva arra, hogy a költségvetés és a szociális lakáselosztás kérdéseiről felkészülhessenek a bizottsági tagok, ami köztudottan lehetetlen!

Hudák János képviselő azon kérdésére,  miért van az, hogy nem hagynak időt a felkészülésre, és miért csütörtök 20 órára hívták össze a képviselő-testületi ülést, nem akadt válaszoló. (Csak!) Arra a kérdésemre, hogy a magyar sajtóban szereplő Juhász György, akit a Magyar Orvosi Kamara fél évre eltiltott az orvoslástól, azonos-e a csepeli szakorvosi rendelő vezetőjével, az aljegyző kitérő választ adott. Azt mondta, hogy az orvosi kamarának az eltiltásról szóló jogerős döntését meg kell küldenie a munkáltatónak. Ilyen értelmű levelet nem kaptak! Dr. Juhász György nem vett részt ezen a bizottsági ülésen. Pedig kíváncsi lett volna a bizottság, hogy

miért ment bele a költségvetés személyzeti kifizetésre szolgáló tételeinek csökkentésébe akkor, amikor évek óta orvoshiány miatt a rendelő nem képes ellátni már az oda forduló szenvedő embereket? Miért van az, hogy a csepeliek pénzéből vásárolt négy mentő közül csak egy áll a rászorultak rendelkezésére?

Szuhai Erika bizottsági elnök, - aki sokáig próbálta a demokrácia látszatát fenntartani - most már nem bírta a nyomást. Érvek helyett terjengős előadásba bocsátkozott arról, hogy a hibákért, - amit ők elkövettek - valójában a nyolc évvel ezelőtt leköszönt szocialisták a felelősek. (Ez az ábeli kommunikáció szó szerinti demagógiája) Az elnök asszony még arra sem ügyelt, hogy egy másik napirend kapcsán meg ne cáfolja önmagát! Felháborodottan ne beszéljen arról, hogy milyen mértékben nőtt meg a kerületben a szegénység, a gyermek-veszélyeztetettség, a hajléktalanság, a krízis lakások igénylése, a munkásszállónak mondott nyomortanyák száma.

A bizottsági ülés is azt mutatta, hogy a Fidesz erkölcsi bomlottsága már az apparátusi munkát, és a szakmai tevékenységet is veszélyezteti! Butaságuk magabiztosságában úgy pöffeszkednek, mintha nem éreznék bűneik súlyát. A szerecsenmosdatással, a pártkatonák vezetői beosztásokban mutatott csődjével (2 milliárdos „elkönyvelés”, kártérítésre kötelező bírósági ítéletek, haszontalan beruházás az Imre téren, strandon és máshol stb.) rohannak a szakadék felé! Viszont a nyugdíjasoknak ingyenes a sóbarlang! Sajnos azonban nagyon drága az a sóhivatal, amit saját fényezésükre tartanak fenn!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9613680716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turcsányi1212 2018.02.20. 09:03:19

Ha félévre eltiltották,akkor gondolom most fel kell állítania főigazgatói pozícióból is.Menjen nyugdíjba több mint hetven éves már-nem tudja, hogy mit beszél.

Tarjányi László 2018.02.21. 21:43:22

A hajdani képesítésnélküli napközis nevelő, Németh Szilárd uralma alatt a hülyeség tombol Csepelen! Tisztelt választók, takarítsák már el ezt a kontraszelektált bandát Csepel vezetéséből!

Turcsányi1212 2018.02.22. 11:57:04

Ez szuper
Most egy olyan ügyvéd szól hozzá,akit szintén eltiltottak....Ez Csepel
süti beállítások módosítása