CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: A városvezetők felelőtlenül és esztelenül kezelik a csepeliek vagyonát!

2018. február 25. 05:59 - csú

bl-eteti_a_csepelieket-777.pngCsepelieket etetni veszélyes. Még kesztyűs kézzel sem lehet mindent lenyomni a torkukon

Borbély Lénárd (Németh Szilárd tanítványa és követője) február 22-én húsz órára hívatta össze a kerületi képviselő-testület ülését.

A sötét havas esős időszakban már a város elcsendesedett. Mindenki saját hajlékába húzódott és onnan lesett kifelé az egyre inkább elnéptelenedő utcákra. Nem is nagyon talált ott másokat, mint a testületi ülésre igyekvő képviselőket, és a Polgármesteri Hivatalt bőszen őrző közterület felügyelőket.

Borbély kedvenc szóhasználata szerint, mióta a Fidesz uralkodik Csepelen megváltozott minden! Ez majdnem igaz is! Annyi minden esetre bizonyos, hogy a demokrácia értelmezésének, és megvalósulásának kérdésében minőségi változás állt be, amióta Németh megkaparintotta itt a hatalmat. Azóta a cél nem a képviselők és a lakosság tájékoztatása, véleményének bevonása a döntésekbe, hanem a

végtelenségig központosított despotikus hatalmi diktátum. A taktikázás, a törvények kijátszása, az emberek átverése, megfélemlítése!

A fideszes polgármesterek azért operálnak a testületi ülések összehívásának idejével, formájával, mert nem akarják, hogy a képviselők belelássanak cinkelt lapjaikba, sötét elképzeléseikbe. Nem akarják hogy beleavatkozzanak módszereikbe, vagy megakadályozzák bűnös szándékaikat. Így lehetséges olyan döntés, aminek következménye nagymértékű teher és kártérítés az önkormányzat, - a lakosság számára. De, volt olyan bírósági per, aminek más hozadéka nincs mint a magas ügyvédi költség. És, ide sorolhatók a felesleges vásárlások, amik gépkocsikra (közel 100db) szolgáltatásokra, luxusra, szobrokra, fideszes párt táborokra, sőt repülőre, hajóra is kiterjednek. Legnagyobb tétele ennek a magatartásnak mégis a „véletlenül elkönyvelt” kettőmilliárd forint, vagy szintén „véletlenül” Németh Szilárd számlájára utalt pénz! És ezek, a jéghegy csúcsit jelentik csupán!

Nem a „húsz óra” értekezlet-kezdési időpont a legfőbb probléma, hanem az, hogy felelőtlenül és esztelenül, önző módon kezelik a lakosság értékeit, vagyonát, és pénzét!

Igen gyakoriak a rendkívülinek titulált ülések, melyek célja a kollektív bölcsesség kikerülése, a képviselők elvakítása, a bűnös szándékok eltakarása. A korábbi (demokratikus) időszakhoz képest az SZMSZ-t is megváltoztatták úgy, hogy „törvényes” legyen a csalás. Az ülésekre időben kiküldött meghívók, és a hozzá kapcsolódó írásos előterjesztések az esetek túlnyomó többségében csak a jelentéktelen töltelék szerepét látják el. A napirendek a helyszínen néha duplájára, háromszorosára emelkednek. Ekkorra persze a tartalmi részek is megvannak ám! Csak azok Samla asztalán sorakoznak, és várják azt az időszakot, amikor már a képviselők nagy valószínűséggel nem tudják elolvasni, és képtelenek az elrejtett disznóságokat felfedezni. Na, ekkor engedélyezi a nagyhatalmú „kabinetfőnök úr”(?) a kiküldést.

Mert őt, - a látszat szerint - azért fizetik, hogy minél jobban hátráltassa a megismerést, minél jobban akadályozza a felkészülést, mennél jobban fedezze kenyéradó gazdáját. Az utolsó pillanatban kiküldött anyagok az esetek többségében teli vannak korrupció-gyanús ügyekkel, szabálytalan tervezetekkel, hibás előterjesztésekkel. (Ez pedig már a fideszesek egy részének is piszkálja az orrát!) Ilyen közegben nem is csoda, hogy a hatalom bitorlói nem hajlandók a kérdéseket megérteni, azokra érdemben válaszolni, hanem mindenről csak „az elmútnyócév” jut az eszükbe. Ott se az igazság, hanem a valóságnak, szerény tudatukban eltorzult hazugsággal átitatott hamis képe. Ebben a helyzetben a kontúr a vezetők és a képviselők között húzódik. Az ellenzékiek hangosan, a fideszes „beosztottak” meg csendben szenvednek.

Néha váratlanul és nem várt módon jön a segítség! A némethi önkény jégpáncélja megtört, és a rianást nincs erő, ami megfékezze! Noé KDNP-s képviselő nem csak hozzászólt, hanem ellenszavazott!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4513695378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.02.25. 21:35:37

Még a végén a KDNP-s "Nagyapó", civilben Noé László, valóban kereszténnyé lesz, s elkezdi tisztelni a tízparancsolatot! Vegye tudomásul Németh Szilárd sleppje, ők is felelősek a fideszes ámokfutásért! Ahogy már megírtam, aki elsőnek kiugrik, mentességet kap! A legtovább maradók bizony cellatársai lesznek a nagy manipulátornak!

Tarjányi László 2018.02.25. 21:58:09

Ezek után Noé László egészségi okokra hivatkozva kénytelen lesz lemondani a mandátumáról és tanácsnoki posztjáról! A következő tartalék Németh-báb előrelép!

Tarjányi László 2018.02.25. 22:33:34

A kiugrott/kiugrandó fideszes csepeli potentátoknak javasolom, hogy Horváth József példája nyomán ők is írják meg a saját verziójukat "a valódi Németh Szilárd"-ról! Aki még nem olvasta, az meg írja be az idézőjelek közé írt keresőkifejezést! Ne hagyjuk hogy ez a Cipolla tovább uralja Csepelt!
süti beállítások módosítása