CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Babazsúr a miniszternek

2018. február 28. 03:07 - csú

simicsko_istvan_ovodasokkal.PNGSimicskó István  magyar honvédelmi miniszter óvodásoknak tartott előadást. A gyerekeknek nem volt más választásuk. Hallgatniuk kellett. Olvasóink azonban kénytelen-kelletlen nélkülözték a szóvirágokat. Mi most eléjük varázsoljuk a magunk verzióját, elképzeljük, hogy mit mondott a kis embereknek a nagy ember:

"Kedves kiscsoportosok, középcsoportosok és nagycsoportosok! Mint tudjátok, hazánk óvodáit is fenyegeti a sorosizmus, amiről annyit hallotok.

Ha cipőtlen patásokat láttok errefelé, akkor

azonnal szóljatok ovitok kormánybiztosának, katonai parancsnokának. Mint láthatjátok, Főokos Vezér bácsi, az ordonánc bácsik, a vazallus bácsik és nénik mindent megtesznek értetek.

Szüleiteknek feltétlenül mondjátok meg, hogy a Fideszre szavazzanak, akkor lesz süti. 

Főokos Vezér bácsiék és én is megvédünk benneteket a mumosoktól! Szóval: ti csak időben tanuljatok meg tapsolni, beállni a sorba és szót fogadni, hogy jó alattvalókká váljatok, a többit majd mindig megmondjuk nektek.

Tanuljatok meg mindent, amit mondunk, és legyetek harcra készen, mert ti lesztek a jövő harcosai!

De most még elég, ha nem álltok az eresz alá, ha esik az eső..."

Perecz S. Gergely

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7113699956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása