CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hova lett az SZTK főigazgatója? Megvan! Aláírást gyűjt a Fidesznek

2018. március 13. 10:44 - csú

tudogondozo_atadas_nemeth_szilard_az_sztk-vezer_es_borbely_lenard.PNGA röntgen nélküli tüdőgondozó átadásánál még megvolt. A jókedve is. Azóta az orvosi kamara etikai bizottsága elvette. A főigazgató főorvorvos szabadságolta magát a mosolygós Németh Szilárd és borongós Borbély Lénárd fedezékében...

A piac környékén nagydarab ember kóricál, mögötte terebélyes siserahad! Ismert figurája a településnek, mert ő a főigazgató! Sokáig nem lehetett tudni, mi van vele, mert Szent Imre téri főnökei mélyen hallgattak.

Megtalálták! A járókelőkkel most kedélyesen szóba elegyedik, és mivel munkaidőben vagyunk, sietve közli, hogy ő most éppen

szabadságát tölti!

Úgy gondolta, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal, és amíg „pihen”, támogatói aláírásokat gyűjt a Fidesznek!

Ebben aztán készségesen segítenek (munka)társai is, akik bizonyára munkaköri kötelességüknek tartják főnökük kiszolgálását. Úgy látszik, Csepelen a Fidesz köreiben az „én támogatlak téged, te támogatsz engem” elv erősen tartja magát.

Az orvosi Kamara által a hivatásától eltiltottat azzal segíti a Fidesz, hogy nem függeszti fel az állásából, az elítélt pedig azzal hálálja ezt meg, hogy támogatói aláírást gyűjt.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5213735762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.13. 21:02:44

Fél éves szabadságra ment, mert annyira van eltiltva az orvosi tevékenységtől! Márpedig a szakrendelő vezetése is orvosi tevékenység! Kedves főorvos úr, menjen már nyugdíjba! Van Ön helyett arra érdemes ember a csepeli orvosok között is, sőt olyan is aki jóban van Németh Szilárddal! Én már csak tudom, engem is gyógyított és tényleg remek orvos, a csepeliek szeretik és úgy hívják hogy Marosvölgyi Péter! A felesége is szeretett háziorvos Csepelen, azt nem értem, Németh Szilárd miért nem őt tette meg a Tóth Ilona Egészségügyi Központ vezetőjének! Borbély úr, álljon már végre a sarkára, oldja meg az orvoshiányt a kerület rendelőintézetben! Gyalázat ahogy Önök a gyermekszemészekkel elbántak, akik kénytelenek voltak elmenekülni a Bajcsy-Zsilinszky utcai szolgáltatóházba! Aztán a rendelő meg üres, mert a budai csókos egészségügyi szolgáltató mégsem jön!

Aztán Borbély úr, tessék már elmagyarázni, hová lett a csepeli gyermekfogászok 4 * 3 milliója, azaz 12 millió forint, amit az OEP átutalt? Kinél parkol, csak nem a kampányra költik Önök?

Németh Szilárdot saját szememmel láttam a Bendegúz fiával bemenni Marosvölgyi doktorhoz soron kívül (jó pár éve volt!), csak használjuk, aztán meg eldobjuk mint a többi orvost, mert Juhász főorvos úr a haver?

Térjetek végre észhez, mert másképp a NÉP térít titeket észhez április 8-án! Tarjányi László, az eszes parasztgyerek!
süti beállítások módosítása