CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mély fájdalommal búcsúzik Drucker Tibortól a Csepeli Munkásotthon

2018. május 21. 03:45 - csú

drucker_tibor_csmo-bol-255.pngFekete zászló leng a Csepeli Munkásotthon épületén, jelezve, hogy elhunyt Drucker Tibor, a Csepeli Munkásotthon egykori igazgatója.

Mindig nagyon büszke volt arra, hogy ő az 50-es években "magas állást" töltött be a Csepel Művekben, hiszen darukezelőként dolgozott. Megfelelő iskolák elvégzése után, 1956-tól 1964-ig töltötte be a Csepeli Munkásotthon igazgatói funkcióját.

Későbbi évtizedekben több felelős beosztásban dolgozott, de lélekben, gondolkodásában és tetteiben is mindvégig csepeli maradt. Két kötetben írta meg a Csepeli Munkásotthon Művelődési Ház történetét és élete utolsó napjaiban is élő, eleven kapcsolatot ápolt a "házzal". Segítséget nyújtott szakmai munkánkhoz és anyagilag is támogatta a művelődési ház működését. Életének 90. évében ragadta el a halál.
Emlékét szeretettel megőrizzük.

A végső búcsúztatása 2018. május 22-én, kedden 12.00 órakor lesz a budapesti Kozma utcai Zsidó Temetőben.

Mély fájdalommal búcsúzunak
a Csepeli Munkásotthon Kuratóriuma valamint a ház vezetői és munkatársai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6113984256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása