CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Csepeli kirúgások után csepeliek szívatása adóval

2018. június 10. 02:43 - csú

fogja_a_fejet_egy_szemmel.jpgÖrömmel értesítek mindenkit, hogy ma ajánlott küldeménnyel keresett meg a csepeli önkormányzat. A címzés pontos. Adataim – születési hely, idő, anyám neve lakcímem, sőt még a gépkocsim rendszáma is – rendben. 

Tájékoztatnak: „2018 évre 20700Ft gépjárműadó előírását rendelem el. A fenti összegből 8280.- Ft gépjárműadót a határozat véglegessé válását követő 15 napon belül, a második félévre vonatkozó 12420.- Ft-ot pedig szeptember 15-ig lehet megfizetni késedelmi pótlék mentesen a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata…. számú gépjárműadó beszedési számlájára.”

És küldtek egy darab kitöltött csekket, amit 20700 forintról nyomtattak előre! Nem kettőt, ahogy írták, hanem egyet

Tehát, a régi, hozzáértő, adózással foglalkozó szakemberek büszke kirúgása után, tudatlanság vezérelte szorgalommal megy a

szívatási nagyüzem a csepeli polgármesteri hivatalnál.

Az arcpirító önzés láttán, - amikor észlelhető, hogy a nyomtatott szöveget is felrúgva, törvénytelen, egyoldalú döntés értelmében félresöprik a részletfizetés lehetőségét és egyösszegű befizetést követelnek - az embernek eláll a szava. 
Elgondolkodtam, ha ezt egy volt alpolgármesterrel, mai képviselővel, meg merik tenni, akkor mire képesek a mostani csepeli helyhatóság képviselői az egyszerű emberekkel, az itteni magyar állampolgárokkal?
Minden esetre, születésnapjukra sematikus sablon jókívánság-levelet küld nekik a polgármester! 
Csak tudnám, hogy mi köze van hozzá? Mert a születésnap viszont magánügy! 

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Fotó: Internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1114028628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása