CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Etetés

2018. június 14. 03:09 - csú

etetes-3.PNGAz emberek etetése Orbán politikájának lényeges eleme, hatalma fenntartásának eszköze, az állami pénzek oligarcháinak történő átszivattyúzásának az elleplezése. El kell ismerni, magas színvonalon történik.  A közmédia, a helyi kormányközeli lapok sulykolják az embereknek, hogy elhiggyék, amit Orbán mond.

Néhány példa. A dohánybizniszt még Lázár János indította el, amikor fénykorát élte a kormányban. Előadta, hogy az emberek egészségét meg kell védeni a dohányzástól. Persze a lényeg nem ez volt, hanem a dohánykereskedelem átjátszása az oligarcháinak, tavaly 3,5 milliárd volt a haszon. A dohányboltok a csókosok kezébe kerültek. A szerencsejátékbizniszt azzal indokolták,hogy sok családfő eljátssza keresetét, a család meg éhezik.

Aztán a kaszinók Vajna, Garancsi, Seszták érdekeltségi körében bukkantak fel. A legfelsőbb fokú etetés a választások előtt történt. 2014-ben a rezsicsökkentés, 2018-ban a migránsozás, sorosozás. Ami a

rezsicsökkentést illeti, kiderült,hogy a családoknak ezért évi 70 ezer forinttal többet kellett a rezsire költeni, mert a világpiaci árak sokkal alacsonyabbak lettek, mint amit a Fidesz megállapított a rezsicsökkentéssel. A haszon ismét az oligarchákhoz vándorolt. A menekültek megjelenése Európában óriási lehetőség lett Orbánnak, le is csapott rá. Igaz ,egyik menekült sem akart még egy órát sem nálunk tölteni, de erről nem kellett beszélni. Az etetések annyira bejöttek,hogy Orbán kétharmaddal választást nyert mindkétszer.

A sorosozás aztán mindenre jó, aki a Fidesz politikáját bírálja, a pénzlopásokat nyilvánosságra hozza, rögtön Soros emberének kell nevezni. Soros kijelentette, egyik országot sem lehet kényszeríteni menekültek befogadására, de ez nem zavarja Orbánékat. Csúcs az etetésben a bíróságok Soros miatti átalakítása. A valóság az, hogy Orbánnak nem tetszenek az ítéletek.Csepp a tengerben az Orbánt zavaró tüntetők megregulázása. A szegény emberek álmát zavarják a tüntetések, ezért lépni kellett, halljuk az etetést. Mikor ébrednek fel az emberek?

Molnár István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9514039726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása