CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd észt oszt és (sor)katonásdit játszik Bayer Zsolttal

2018. június 17. 05:07 - csú

bayer_zsolt_es_nemeth_szilard_az_echo_tv-ben_2018-06-12_kornyeken.PNGNémeth Szilárd új minőségében is a régi! Bayer Zsolt magáról elnevezett műsorában vendégeskedett az újdonsült honvédelmi államtitkár és együtt mondták a tutit a vállalkozószellemű hallgatóságnak. Szisziről – ahogy a régi Bayer a haverság jegyében szólította beszélgetőpartnerét – kiderült, hogy szakácsnak pont olyan remek, mint államférfinak.

Bayer a lecsó kategóriában érzi leginkább otthon magát, így nem tudjuk, miért mással próbálkozik? De komolyra fordítva a beszámolót, A feltehetően előre megbeszéltek értelmében szondázásra bedobta a köztudatba, hogy mit szólna a magyarság, ha újra bevezetnék a sorkatonai szolgálatot.  “Én sem tartozom azok közé, akik túl nagy nosztalgiával gondolnak vissza arra az egy évre. Azok közé viszont tartozom, akik azt mondják, hogy még az egy év is sok, de én hat hónapra elvinnék minden fiatalembert katonának. Nem többre, hat hónapra” - mondta Bayer.

Németh szerint két okból kell hihetetlenül nagy pénzt áldoznunk a magyar honvédségre, ami a

magyarok biztonságának záloga: az “oltári nagy” migrációs nyomás (?) és a terrorveszély miatt.

“A haza védelme mindenkinek alkotmányos kötelezettsége…, aki szereti a hazáját, az valamilyen eszközzel képes arra, hogy megvédje…”

Bayer-barát segít, ahol tud

A műsorvezető közölte, hogy nem akarja kihúzni a parlamenti államtitkárból, hogy ő is a kötelező katonáskodás mellett teszi le a voksát, mert akkor attól zengene az ellenzéki sajtó, hogy a Fidesz be akarja vezetni a sorkatonai szolgálatot. Pedig erről szó sincs…..(Városi Kurír)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6414046408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása