Facebook

Megvan a véleményük

Naptár

január 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Most olvassák

A Facebookon a Csepel Újságban
olvashatók cikkeink

Programkínáló

B u l v á r

Utolsó kommentek:

Tarjányi László 2018.01.16. 23:01:58

csepel.info/?p=63264#comment-336697 “Németh Szilárd: Szél Bernadett Soros embere, ezért ha eljön, kivonulunk a nemzetbiztonsági bizottság üléséről”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2018. január 16., kedd - 22:51
Buta mint a segg! Még azt sem tudja hogy Szél Bernadett nem zárható ki nemzetbiztonsági bizottság üléséről, aminek a rendes tagja! Persze mihez is ért a képesítésnélküli napközis nevelő úr? Engem nem zavar hogy csak az admin olvas, a moderált hozzászólást is mentem és máshol közzé teszem!

Bejegyzés: Silány pártlapként tudósít a helyi közéletről a Csepeli Hírmondó, amelyből kifolyik Németh Szilárd

Tarjányi László 2018.01.16. 21:47:59

Mikor mondott igazat Orbán Viktor? Amikor 1989. június 16-án követelte a szovjet csapatok kivonulását? Amikor 1990. június 4-én a Fidesz testületileg kivonult a Parlament ülésterméből, tiltakozva az egyperces néma felállás ellen, Trianonra emlékezve? Amikor a Liberális Internacionálé alelnökeként felszólalt? Amikor a pártját a szélsőliberális oldalról átvitte a szélsőjobbra? Amikor Putyinnal barátkozik? Amikor Erdogannal barátkozik? Amikor Angela Merkelt dicsőítette magyarországi látogatásakor? Amikor Angela Merkelt támadja? Amikor Párizsba utazott szolidaritásból? Most amikor már nem akarnak szóba állni vele?

Mindig és mindenhol hazudik! Ő maga mondta, ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit teszek! A mit mondokot amúgy sem tudjuk látni, legfeljebb hallani! A mit teszeket meg látjuk, a Zuckenbergnél is okosabb felcsúti gázszerelő immár háromszáznál több cég tulajdonosa, csak médiacége nyolcvannál több van!

Szavazzunk? Miről? Egyről kellene, hogy Orbán családostól, csatlósostól takarodjon el Azerbajdzsánba! Bizton befogadnák, hálából a baltás azeri gyilkos elengedéséért!

Bejegyzés: Akkor hát szavazzunk!

Tarjányi László 2018.01.16. 21:24:30

László Tarjányi A csepeli SZTK 2 milliárdból lett felújítva, cakk-pakk, felszereléssel, műszerekkel együtt! Igaz hogy még a szocialista vezetés alatt, így a 2-es szorzó nem lett az árazásnál használva, hogy a haverok is jól járjanak! Fideszék 264 millióért újították fel az egyik csepeli óvodát, mind a mai napig nem adtak lehetőséget Pákozdi Józsefnek, hogy Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság a számlákat megvizsgálhassa! Hadházy Ákostól tudunk a szekszárdi óvodafelújításról, ahol a kivitelező eleve 2-vel megszoroztatta a beruházási költséget, mondván majd visszaadja belőle az önkormányzati önrészt! Most Tiborcz István évekkel ezelőtti, az akkori cégével, az ELIOS Zrt. által elvégzett ledes világításfelújítási munkáit kifogásolja az Unió! Ezt is nekünk, adófizetőknek kell majd visszafizetnünk? S mi van a Kis-Dunapart ledesítésének 25 millió forint alatti részekre szabdalásával? Ez nem a közbeszerzési törvény kijátszása? Mi van a Jedlik Gimnázium két laborjának felújításával az Öveges-programban? Megállapították hogy a kivitelező cég a vonatkozó tanulmány sokmilliós költségét MINDEN EGYES ÖNKORMÁNYZATTAL KIFIZETTETTE! Németh Szilárd volt akkor a polgármester, visszakérték már az összeget? Röhej, most 5 milliárdot akarnak a gimnáziumra költeni, amely épületnagyságra kb. az SZTK-val egyező méretű, viszont nincsen olyan felszereltsége mint az orvosi rendelőknek! Mi kerül ennyibe, az ablakcsere? Mert más nagy probléma nincs az épülettel, hacsak az nem hogy anno Németh Szilárd is oda járt! Biztos jó iskola volt, mert az elvégzése után Németh Szilárd nem vesztegette az időt, rögtön kilépett a nagybetűs ÉLETBE, képesítésnélküli napközis nevelő lett! Nem várta meg hogy egész népét taníthassa, nem középiskolás fokon! Mire a sok iskola, elbizonytalanítja az embert hogy hályogkovács módjára nyilatkozhasson, rezsikérdésről, nemzetbiztonságról, Sorosról!

Bejegyzés: Az Orbán-kormánynak 278 forintot ér egy súlyosan beteg csepeli lakos sürgősségi ellátásának fejlesztése

Tarjányi László 2018.01.16. 21:00:45

Középen látható Csepel földesura! Igaz az ő birtoklevele nem a Savoyai uradalommal köttetett, hanem az a jegyzőkönyv, amivel igazolták hogy Németh Szilárd az általa beléptetett 17 új tag (közte lépcsőházi szomszédai is!) szavazatával elnyerte a csepeli Fidesz-elnöki posztot Tóth Jánostól, az addigi csepeli elnöktől! Ez a sikerének a kezdőpontja, egyben erkölcsi mérce is a további pályafutására! Az SZDSZ-ben kezdte, de a képesítésnélküli napközis nevelő nem tudott labdába rúgni a pozícióharcban az egyetemet végzett SZDSZ-es nagyágyúkkal! Nem tudni hogy mivel, illetve hogy még SZDSZ-es korában, vagy már fideszes korában szolgálta meg hogy Tóth Mihály MSZP-s polgármester iskolaigazgatónak nevezte ki! Azért is érdekes a kérdés, hogy Németh alig melegedett meg az 1998 őszén, Tóth János akkori Fidesz-elnök KEGYÉBŐL megkapott listás önkormányzati képviselői helyen, megfúrta hálából a főnökét, s rövidesen magát és a csepeli Fideszt is Tóth Mihály szolgálatába állította a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megszavazásával, 2000. november 7-én (SIC!)! A hála nem politikai kategória, ám a szocialisták úriemberek, Németh sporttanácsnoki jövedelemmel bővíthette a családi kasszát! Biztos ez is hozzájárult hogy kikoszolódott a panelből, s Királyerdő menő részén családi házban lakhat! Kényelmetlen is volt a lépcsőházi szomszédság, főleg ha azt a 2006-os képviselőjelölt-társa is keserítette, aki nem átallott "A valódi Németh Szilárd" keresőszóval megjeleníthető videót közzétenni! Ezzel az erkölcsi mércével már játszva elérte a Fidesz-alelnöki pozíciót! További sorsa a csepeli választók és Orbán kezében van!

Bejegyzés: Silány pártlapként tudósít a helyi közéletről a Csepeli Hírmondó, amelyből kifolyik Németh Szilárd

Tarjányi László 2018.01.14. 23:06:09

Kedves Szerkesztő urak! Az Önök munkája Csepel legjobb webes médiumává tette a Csepel Újságot! Változatos cikkeket tesznek hozzá naponta. Én is folyamatosan tanulok Önöktől, naponta átnézem a csepeli politikusok Facebook oldalait. Most Dobák István oldalán találtam egy megosztást /megdobbensz-ha-megtudod-ki-all-a-legaljasabb-agymoso-propaganda-mogott-amivel-probaljak-lejaratni-karacsony-gergelyt/ címmel. Érdemes lenne Önöknek is átnéznie!

Egyre inkább nekem lesz igazam, összefogás itt már legfeljebb a választóktól lenne elvárható, a politikai porond szereplői a takarításra játszanak, ki-kit szorít ki a 2022-es választásokig! Ezzel magukat teszik tönkre, mert 2022 biztosan lesz, de választás már nem biztos!

Defetista én bizony nem leszek, megvárom a pártok kiket jelölnek! Hátradőlök, de nem kérek kávét, mert sohasem kávézom!

Bejegyzés: Gobbi Hilda Csepelen

csú 2018.01.13. 10:35:14

@Tarjányi László: Köszönjük a jó javaslatot. A két témát szombaton feltettük a Facebook oldalunkra.

Bejegyzés: A gyáva Fidesz

Tarjányi László 2018.01.12. 21:45:23

Tisztelt Szerkesztő urak!

Ajánlani szeretnék Önöknek két témát a holnapi Csepel Újságba!

Nyíltan a fideszes jelölt mögé állt a hódmezővásárhelyi plébános
alfahir.hu/2018/01/12/hodmezovasarhely_marki_zay_peter_fidesz_nemeth_laszlo_katolicizmus

Tudja meg Ön is, hogy miért lehet érvénytelen az ÁSZ-büntetés!
alfahir.hu/2018/01/12/nyikos_laszlo_allami_szamvevoszek_jobbik_asz

A hódmezővásárhelyi eset kapcsán két hozzászólásban én is kifejtem a véleményemet, mint csepeli katolikus hívő!

A Számvevőszék jelentése kapcsán meg figyelemre méltó a jogászvégzettségű Fidesz-vezérkar hozzá nem értése!

Bejegyzés: A gyáva Fidesz

Tarjányi László 2018.01.12. 20:00:17

Az ellenzék győzelme esetén még egy nemzeti intézményt kell felállítani, Németh Szilárd monogramja alapján, a Nemzeti Számonkérőszéket! Az utolsó fillérig el kell számoltatni az Orbán-éra közpénzköltéseit! Az ÁSZ addig működött szakszerűen és politikamentesen, amíg dr. Kovács Árpád vezette!

Bejegyzés: A gyáva Fidesz

Tarjányi László 2018.01.11. 00:14:29

Hihetetlen figura ez a Németh Szilárd! "Én egész népemet fogom tanítani, nem középiskolás fokon! (József Attila)" Tanítja is naponta a tévékben, KÉPESÍTÉSNÉLKÜLI NAPKÖZIS NEVELŐ szinten! Ez volt a pályája kezdete, a politikai pályát meg a csepeli SZDSZ-ben kezdte, csak ott az egyetemet végzett nagyágyúk nem hagyták érvényesülni! Ezért átlépett a csepeli Fideszbe, ahol a vezető 1998-ban listás képviselői helyhez juttatta! Németh Szilárd ezt azzal hálálta meg, hogy beléptetett 17 új tagot, közte lépcsőházi szomszédait is (SIC!), s azokkal megválaszttatta magát az addigi csepeli Fidesz-elnök, Tóth János helyére! Mára ez az SZDSZ-es kakukkfióka (Soros embere vajon?) a Fidesz-alelnökségig fúrta előre magát! Felfelé nyal - lefelé tapos típus! Kedves MSZP-s képviselők, nem kaphatnánk végre tájékoztatást arról, miért is nevezte ki Tóth Mihály Németh Szilárdot iskolaigazgatónak? Továbbá, miért is vették be a pártjával együtt a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés bizniszbe? Ezt csak figyelemfelkeltés céljából kérdezem, Önök olyan információk birtokában LEHETNEK, amivel ezt az SZDSZ-es kakukkfiókát szárnyaszegetté lehetne tenni! Az OMERTÁNAK legyen vége, én nem szeretném Németh Szilárdot Csepel-Soroksár képviselőjeként vagy Csepel polgármestereként többé látni!

Bejegyzés: Híd a semmibe és Csepelre

Tarjányi László 2018.01.10. 23:00:53

László Tarjányi A kék vonal a legkedvezőbb útvonal Felcsút és a turai kastély között, azaz Orbán nagypapa és Alíz unokája (szülei Ráhel és Tiborcz István) között!

Bejegyzés: Híd a semmibe és Csepelre

Tarjányi László 2018.01.10. 22:35:06

Gratulálok annak a csepeli hölgynek, aki ma (2018. jan. 10. 17:50) az utolsó betelefonáló volt a Klubrádióba, Bolgár György műsorába! Úgy látszik csinált már forradalmat, vagy legalább ő fúrta meg a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződést, hogy MÁS ÖTLETÉT SAJÁTJAKÉNT ADTA ELŐ! A hölgy meg fogja oldani Csepel és az ország problémáját, EGYEDÜL KIÜL A SZENT IMRE TÉRRE, S PRÓBASZAVAZÁSRA VÁRJA A CSEPELIEKET! Kedves hölgyem, a hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk! A tűzgyújtáshoz meg nem csak gyufa és hasábfa kell! Ön pedig ma így próbált tüzet gyújtani! Ajánlom Önnek a szakácskönyv írást, annál nem fontos az időzítés!

Bejegyzés: Jóváhagyták Bangóné csepeli indulását, az Együttnek megvan a véleménye, Németh Gobbi Hildára vár

Tarjányi László 2018.01.09. 21:39:42

Csepelen semmi sem változik, 2010 előtt tót-orosz-horvát iga alatt nyögtünk, most meg német-román-morva iga alatt!

Bejegyzés: Csepelen hogy látják? Akarják a változást vagy minden így maradjon?

Tarjányi László 2018.01.09. 21:13:26

A csepeli vezetők szemtelenek, így nekik nincs szükségük a szemészeti ellátásra! S mi van kedves fideszesek, ha feleségetek, anyósotok, gyermekeitek, unokáitok lesznek betegek? Ők megvárják a február 28-át a ti felelőtlenségetek miatt?

Bejegyzés: Dugdosott agyrém Csepelen: a csillagtelepi szemészet kálváriája

Tarjányi László 2018.01.08. 23:24:28

László Tarjányi Németh Szilárd már tíz évnél régebben lekaszabolta a csepeli vetélytársait, így csak az fér hozzá a konchoz az ő köreikben, akit ő odaenged! Az nevet igazán, aki utoljára nevet!

Bejegyzés: Csepelen hogy látják? Akarják a változást vagy minden így maradjon?

Tarjányi László 2018.01.08. 22:08:12

László Tarjányi Egyet ne felejtsen el senki! A Fidesz a megváltoztatott törvénnyel nem a pártok indulási jogát vonta el, HANEM A NÉP VÁLASZTÁSI JOGÁT! Az indulás könnyebb lett a régihez képest, pénzt is ad minden indulónak, boldognak-boldogtalannak! A választók jogát vonta el azzal, hogy egy fordulóban kell dönteniük a jelöltekről! A másodlagos preferenciák így értelmetlenné váltak, mint ahogy a tudatos választások is, akik a második fordulóban hajlandók másra is szavazni az első fordulóhoz képest! Tette ezt azét hogy a hatalmát megőrizze! NEM AZ A MEGOLDÁS, HOGY A PÁRTOK ALKUKAT KÖTNEK A VÁLASZTÁS ELŐTT! A MEGOLDÁS A NÉPRE TARTOZIK! A VÁLASZTÓKNAK KELL KIVÁLASZTANI AZ ESÉLYEST A TÉNYLEGES VÁLASZTÁS ELŐTT! MIÉRT KELLENE A VÁLASZTÓKNAK A PÁRTOK ORSZÁGOS ALKUJÁHOZ ALKALMAZKODNIUK? A HELYI ESÉLYES JELÖLTRŐL A VÁLASZTÓKNAK KELL DÖNTENIÜK, EZ NEM ALKU TÁRGYA MÁS HELYEK, MÁS JELÖLTJEIVEL ÖSSZEKAPCSOLVA! A parlamentnek olyan összetételben kell felállnia, ahogy azt a választók eldöntik! Ez még csak nem is közvéleménykutatás eredménye kell legyen! "Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást!" Az a NÉP dolga, hogy az új parlamentet rábírja a tisztességes működésre! Aki nem a választóit, hanem a saját érdekeit vagy a saját, különc elveit képviseli, azt tömeggyűléssel kell jobb belátásra bírni vagy lemondásra! A demokrácia NÉPURALMAT jelent, ideje szó szerint értelmezni! A megoldást, amivel a választók eldönthetik, ki az esélyes jelölt helyben, nos azt majd azután hozom nyilvánosságra, miután a köztársasági elnök kiírta a választás időpontját! Tisztelt pártok és képviselőjelöltek! Önök jelöljenek képviselőket és listákat, írjanak programokat, a választást bízzák a választókra! AKI A NÉPET NEM TISZTELI, AZ A SAJÁT KÁRÁN TAPASZTALJA MAJD, A NÉPNEK MINDIG IGAZA VAN!

Bejegyzés: Csepelen hogy látják? Akarják a változást vagy minden így maradjon?

Tarjányi László 2018.01.07. 22:45:13

László Tarjányi Szemet szemért, fogat fogért! Ugyanezt kell tenni velük és csókosaikkal a bukásuk után! Ha élni akarnak, menjenek mosogatni Londonba!

Bejegyzés: Pártszimpátia alapján válogatott barátságok, szerelmek, kapcsolatok?

Tarjányi László 2018.01.07. 22:42:03

László Tarjányi Itt az már nem segít hogy a politikusokat kívánjuk hasonló helyzetbe, azaz hogy ők várjanak a sürgősségin! Várjanak a hozzátartozóik, feleségük, gyerekeik, unokáik! Az fájna nekik! Saját maguk nem! Miért törődnének a saját egészségükkel, ha a hazájukkal nem törődnek! Amúgy meg azt kell kívánni nekik, mint én tettem hasonló esetben, az anyósom hasonlóképpen várt vagy 18 órát! Azóta már el is hunyt szegény! Nos fideszes politikusok, VERJEN MEG BENNETEKET AZ ISTEN! csepeliek.blog.hu/.../botranyos_tragedia_a_del...

Bejegyzés: Rémdráma! Szerzője és rendezője a magyar egészségügyi kormányzat

Tarjányi László 2017.12.29. 23:29:01

Az meg már a tiszta véletlen műve, hogy Regős Bendegúz szobra a Királyerdei Művelődési Ház előtt lesz felállítva! Azon a környéken, ahol a politikus, képviselő és alelnök, és Bendegúz nevű fia lakik! Azt hogy ő róla mintázták esetleg a főalakot, AZT BIZONY ÉN SOHA NEM ÁLLÍTOTTAM, ÉS NEM IS FOGOM!

Bejegyzés: Hogy lesz valakiből Csepelen fából faragó király?

Tarjányi László 2017.12.29. 23:23:11

csepel.info/?p=62928#comment-335653 “Karácsonyi üdvözlet”
Sóher barát szerint:
2017. december 27., szerda - 22:19
A sóherságon el lehet veszíteni a 2018-as csepeli választást!

Milyen cseles ez a Németh Szilárd! Őt kérték fel baráti támogatásra, s továbbpasszolta Csepelnek! Nekünk, akiknek semmi köze az egészhez!

“Németh Szilárd Országgyűlési Képviselő Úr részére

Tisztelt Képviselő Úr!

Telefonos megbeszélésünk alapján írásos kérelemmel fordulok Önhöz.
Néhai Barati Attila Pácini polgármesterre emlékezve, síremlék készül Pácin településen.
Ismerve munkásságát, a közért, a közösségért való kiállását, – nagyságát úgy érzem nem tisztem elemezni. De tudom, hogy az itt maradottak kötelessége az elődök munkáját az utókornak megőrizni átadni.!
Az emlékére felállítandó síremlék is közadakozásból történik.
Tisztelettel szólítom meg, hogy lehetőségeihez képest az emlékmű felállítását támogatni szíveskedjen. . . .

Füzérradvány, 2013 október 18.

Köszönettel és baráti tisztelettel Pandák Pál Füzérradvány polgármestere”

Baráti levél, baráti támogatásra felkérés, a baráti körhöz tartozó, elhunyt barát síremlékére adakozásra!
Mi közünk nekünk ehhez! Németh Szilárd országgyűlési képviselő mint magánember lett felkérve egy baráti támogatásra! A volt barát nem ért meg annyit Németh Szilárdnak, hogy a SAJÁT ZSEBÉBE NYÚLJON, ehelyett a mi zsebünkben, a csepeli adófizetők zsebében turkált! Talált is 300 ezer forintot! Szíveskedjék négy év után az összeget és kamatait a csepelieknek visszaadni!

Pandák Pál, Füzérradvány polgármesterének levele, 3. számú melléklet
www.csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2013/1128/3371etJavtamnyujtasarapdf.pdf

Bejegyzés: Hogy lesz valakiből Csepelen fából faragó király?