CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pénteken megszüntették, vasárnapra újjászületett!

2010. október 17. 23:31 - Anzágo

 

 A Csepelen hatalomra került fideszes vezetés első dolga a XXI. kerület közéleti lapjának, a Csepel újságnak a felszámolása volt.

Az október 12-én megtartott alakuló képviselő-testületi ülésen a választás után többségbe került fiatal demokraták fiatalosan, demokratikusan úgy döntöttek, hogy azonnal megszüntetik

az ingyenes önkormányzati lap, a Csepel újság kiadását. Pénteken, 2010. október 15-én, történetesen a nyilas-náci hatalomátvétel 66. évfordulójára időzítve jelenhetett meg utoljára nyomtatásban a több mint 65 éve Fogaskerék néven indult gyári lap, a későbbi XXI. kerületi Csepel újság.

Az interneten tovább élhet, újjászülethet a Csepel újság. Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor szemtanúja az újjászületésnek. Legyen a részese is. Küldjön hírt, ha valamiről tudomást szerez, mondja el, írja meg véleményét már most.

Elsőként a Csepel újság utolsó számát ismertetjük. Az eddigi jelzések szerint ugyanis Csepel igen sok lakására már ki sem vitték a Csepel újságot, pedig több, nagy figyelmet érdemlő közéleti hír, tudósítás, információ, írás van benne a főszerkesztő búcsújával és az új alpolgármester felháborodásával együtt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr302379828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2010.10.18. 02:18:44

Nagy pofátlanság és ökörség volt a Csepel újság megszüntetése, bárkinek az ötlete. Azt hittem, hogy több esze van a Fidesznek, és nem csak gyűlölködésre használja. ti most folyamatosan hírt adtok a csepeli eseményekről?

Fecske21 2010.10.29. 15:36:54

jó ötlet, gratulálok, és ne hagyjátok abba a blogot!
süti beállítások módosítása