CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rendkívüli, titkos tanácskozásra készül Csepelen a Fidesz?

2010. október 27. 00:52 - Anzágo

Az új képviselő-testület október 12.-ei alakuló üléséről eddig nem számolt be tisztességesen az önkormányzat fideszes vezetése! A Csepp TV összefoglalóján kívül (kinek van ideje és lehetősége helyi tévét nézni?) se valamire való tudósítás, se jegyzőkönyv október 26-ig! Több országos televíziócsatornán  tűntek fel az új tisztségviselők, de a testület munkájáról egy szó tájékoztatást sem adtak. Agyrémeikkel traktálták a nagyérdeműt.

Információink alapján azonban már lázasan folynak az előkészületei egy RENDKÍVÜLI képviselő-testületi ülésnek. Megbízható források szerint

a november 4.-ei tanácskozáson az október 12.-ei alakuló ülés kapkodásait kell jóvá tenni. Ezen kívül sürgősen fel kell rúgni még több szerződést, amit az önkormányzat korábbi, szocialista vezetése kötött.

Az önkormányzat fideszes vezetői a csepelieket még arra sem méltatják, hogy a Csepel újság hiányában legalább a Csepp TV-ben vagy a hivatal csepel.hu honlapján egy hírt közöljenek a rendkívüli tanácskozásról, annak okáról.

Titkos lesz az értekezés? - kérdezik sokan. Amint többet tudunk, itt a csepelujsag.blog.hu -n tájékoztatjuk olvasóinkat. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr362402012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavoglia 2010.10.27. 22:43:05

admin, ha már a CSÚ siratása hívta életre ezt a blogot, el lehetett volna olvasni benne a szokatlanul bőséges tudósítást az alakuló ülésről... Vagy valamit még hiányolsz belőle? Igen, a jegyzőkönyv árnyalná (tisztábbá tenné) a képet, de azok korábban is csak hetekkel később lettek nyilvánosak...
süti beállítások módosítása